Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima toamnă în Bucureşti fără Piaţa Obor


Cea mai veche piaţă bucureşteană îşi închide porţile în acest weekend. În locul târgului cu tarabe pestriţe, la fel ca şi vizitatorii săi, va răsări un mall de alimente.
Piaţa Obor, cel mai vechi şi cel mai cunoscut târg al Bucureştilor, nu şi-a pierdut nici ieri, în ultima zi oficială de existenţă ca "târg", farmecul de acum 300 de ani, redat cu măiestrie de marii cărturari.

Ca şi atunci, aceeaşi mare pestriţă de oameni se înghesuia în jurul tarabelor colorate, în zgomot, vâlvă şi mirosuri ciudate. Altele sunt poate doar chilipirurile, devenite "de ultimă generaţie" - media-playere şi telefoane pe care "şuţii" şi le procură fără mari eforturi din poşetele doamnelor venite să-şi umple cămările la preţuri mici.

De astăzi, atmosfera de vechi obor va fi ştearsă pentru totdeauna de pe faţa pieţei cu tradiţie de "mijloacele moderne" de a face cumpărături. Un mall pentru legume şi fructe, în dotarea căruia nu poate să lipsească "o imensă parcare", stă să răsară.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton