Nu dă nici acum e‑mailuri, doar soţia sa, Cristina, face asta până seara târziu. Radu Timiş, proprietarul grupului CrisTim, şi‑a păstrat unele obiceiuri. Totuşi, a schimbat mult în businessul său şi s‑a schimbat chiar şi el în ultimul an şi jumătate, după cum recunoaşte.
În 2009 era nemulţumit de echipa de management din ultimii patru ani, anul acesta – deşi criza s‑a adâncit – vorbeşte cu satisfacţie de rezultate fără precendent în istoria companiei – profitabilitate mai bună şi productivitate de patru ori mai mare per angajat. Îşi pregăteşte şi succesiunea – fiul cel mare de 16 ani face deja practică în businessul CrisTim. Până atunci, Timiş face mutări strategice prin care să securizeze compania pentru trei generaţii de acum încolo.
Citeste interviul in Money Express
În 2009 era nemulţumit de echipa de management din ultimii patru ani, anul acesta – deşi criza s‑a adâncit – vorbeşte cu satisfacţie de rezultate fără precendent în istoria companiei – profitabilitate mai bună şi productivitate de patru ori mai mare per angajat. Îşi pregăteşte şi succesiunea – fiul cel mare de 16 ani face deja practică în businessul CrisTim. Până atunci, Timiş face mutări strategice prin care să securizeze compania pentru trei generaţii de acum încolo.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste interviul in Money Express
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News