Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania imprumuta 48 de milioane de euro pentru investitii in vederea controlului poluarii cu nutrienti

romania-imprumuta-48-de-milioane-de-euro-pentru-investitii-in-vederea-controlului-poluarii-cu-nutrienti

Banii vor fi folositi pentru demararea unui proiect in vederea alinierii la cerintele Directivei UE cu privire la protejarea calitatii apei prin prevenirea poluarii cu nitrati a apelor subterane.


Guvernul a adoptat recent un proiect de lege privins demararea unui proiect in vederea  controlului integrat al poluarii cu nutrienti, document ce prevede si contractarea unui imprumut de 48 de milioane de euro de la BIRD, pentru finantarea proiectului.
 
Acesta cuprinde atat investitii la nivelul de comunitatilor locale, pentru reducerea acestui tip de poluare, cat si masuri de consolidare a capacitatii institutionale.
 
In cadrul comunitatilor locale se urmareste optimizarea managementului gunoiului de grajd si a altor materiale compostabile, plantarea de perdele forestiere de protectie impotriva deversarii de nutrienti, canalizarea si tratarea apelor uzate, furnizarea de echipamente pentru imbunatatirea facilitatilor existente de stocare a gunoiului de grajd si de producere a compostului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ceea ce priveste consolidarea capacitatii institutionale, Administratia Nationala Apele Romane va primi sprijin pentru monitorizarea si raportarea catre Ministerul Mediului si Uniunea Europeana a datelor referitoare la calitatea apelor de suprafata si subterane.
 
Totodata, va fi desfasurat un program complex de pregatire si formare a personalului institutiilor de nivel national, regional si judetean pentru monitorizarea, controlul si raportarea datelor in cadrul Directivei UE a nitratilor si a Directivei-cadru in domeniul apei si va fi furnizata asistenta tehnica pentru actualizarea Codului de bune practici agricole.
 
Tot in cadrul proiectului, vor  fi desfasurate activitati de training si demonstratii la nivelul fermelor, pentru promovarea adoptarii si respectarii de catre fermieri a acestui cod, iar autoritatile vor derula actiuni de informare publica privind mai buna igienizare in mediul rural, protectia calitatii apei de baut, practici agricole prietenoase mediului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016