Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania Libera: TOP 10 Produse din "Alimentara", reinventate


Intr-o economie centralizata brandurile sunt fluide, nu se leaga neaparat de o anumita "intreprindere", companie – anumite produse, initial marca a unei singure companii, sunt redistribuite ulterior si altor intreprinderi: tigaretele "Carpati", care la inceput se fabricau doar la Sfantu Gheorghe, ajung ulterior sa se produca si la Ramnicu Sarat. Alte marci, cum ar fi biscuitii tip sandvici "Eugenia", ajung sa fie identificate ca produse, devin deci, din substantive proprii, substantive comune. De aici confuzia intre brand si produs in unele exemple ale topului ("Eugenia", pufuletii,pufarinele). O alta ambiguitate priveste brandul "Pate de Sibiu": chiar daca este fabricat de Scandia, companie creata in 1922, brandul "Pate de Sibiu" este produs dupa 1945.
Ciocolata cu rom
1. Este probabil cel mai spectaculos dintre brandurile care exploateaza nostalgia perioadei comuniste – cunoscut datorita unui campanii de publicitate care a redesteptat prin imagini pline de umor realitati ale epocii trecute: punkerul dus la tuns, cuplul Ceausescu etc. Prezenta pe piata din 1964, a fost, asemenea "ciocolatei cu un leu", unul dintre martorii perioadei Ceausescu si totodata o victima a acesteia: in anii ’80, calitatea produsului s-a degradat (laptele din ciocolata a disparut, delicioasa crema cu rom s-a umplut de inlocuitori etc). In anii 2000 a reinviat, in acelasi ambalaj, dar la alt standard de calitate, capitalist, probabil superior originalului din 1964.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pufuletii
2. In primii ani dupa ’89 soarta pufuletilor parea amenintata de uleioasele snacks turcesti cu gust branzos, dar foare repede romanii s-au reintors la versiunea comunista, mai ieftina si mai gustoasa, a porumbului expandat; erau anii de saracie extrema din ‘90. Ultimii doi ani au adus din nou o explozie de vanzari a produsului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016