Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania, pe locul sapte in lume din punct de vedere al conectivitatii broadband; agricultura online incotro?


Raportul Akamai referitor la tarile cu cele mai rapide conexiuni la internet arata ca Romania se afla pe locul 7 in lume, scrie, pe blogul sau, Vlad Stan, investitor on-line.

El ii lauda pe providerii de internet, care, spune el, "cu bune si cu rele, au reusit sa creeze o infrastructura demna de invidiat in multe dintre tarile lumii. Iar daca isi mentin ritmul de dezvoltare am putea fi un fel de Coreea de Sud in Europa".

Care este potentialul segmentului agricultura in online-ul din Romania? Interogand baza de date a trafic.ro cu termenul agricultura, sunt filtrate 81 de situri ce corespund criteriului.
Din aproximativ 50.000 de situri inscrise in trafic.ro, asta inseamna un procent de doar 0,16%. Cifra este chiar mai mica daca excludem siturile oficiale, ale structurilor din subordinea Ministerului Agriculturii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Situatia poate fi explicata prin prezenta scazuta a retetelor in mediul rural sau prin lipsa cunostintelor minime de utilizare a calculatorului in randul majoritatii celor implicati in agricultura.

Situatia tinde sa se schimbe, pe masura ce in agricultura incep sa fie din ce in ce mai vizibile serviciile. Identificate pana acum un an cu activitatea de consultanta pe SAPARD, serviciile in agricultura inseamna astazi si comunicare.

Recolta.eu este un proiect care completeaza golul imens din online-ul romanesc, si speram ca este doar primul dintr-o serie lunga de alte proiecte adresate specific sectorului agricol. Fundatia Centrul pentru Management Agricol, care il administreaza, si-a asumat rolul de deschizator de drumuri intr-un domeniu aflat la granita dintre tehnologic si informativ. Asta inseamna ca informatia tehnica din agricultura trebuie "tradusa" pe intelesul cititorilor, iar evenimentele si stirile din industrie trebuie comasate pentru informarea specialistilor in agricultura.

Un investitor online care porneste pe aceasta linie va avea nevoie, pe langa IT-isti, de persoane care sa cunoasca deopotriva cele doua limbaje: tehnic si jurnalistic.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016