Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii, penultimii in Europa la consumul de lapte

romanii-penultimii-in-europa-laconsumul-de-lapte

Cantitatea totala de lapte consumata in Romania este de 4,4 ori mai mica decat media la nivelul UE, ceea ce plaseaza tara noastra pe penultimul loc intr-un clasament european.


Un studiu facut la nivel international cu privire la cantitatile de lapte consumate de locuitorii fiecarei tari, releva faptul ca romanii nu se numara printre cei mai mari consumatori de lapte, ba din contra, cantitatile consumate sunt cu mult mai mici decat cel din alte tari.
 
Astfel, conform studiului, romanii consuma de 4,4 ori mai putin lapte decat media consumului din Europa de Vest si de 2,4 ori mai putin decat media din Europa de Est.
 
La nivel european, cel mai mare consum este consemnat in tarile din Vest, consumatorii de aici considerand laptele hranitor, sanatos, o sursa buna de calciu si gustos.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

Studiul considera ca relevanta produsului ar trebui mentinuta de producatori prin inovarea si dezvoltarea unor bauturi adaptate stilului de viata trepidant si in continua schimbare.
 
Un studiu similar a fost realizat si in 2013, aratand ca numarul consumatorilor care citesc eticheta unui produs alimentar a crescut. Astfel, 63% dintre consumatori au declarat ca doresc sa afle informatii despre ingrediente, iar 55% vor sa vada daca produsele au nutrientii necesari pentru mentinerea sanatatii.
 
De asemenea, multi consumatori sunt dispusi sa plateasca un pret mai mare pentru produse alimentare naturale, cu continut ridicat de fibre, cu un plus de vitamine si minerale sau fara grasimi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Sistem de cultivare permanenta pe un teren a unui singur soi de plante. ...

Denumire data speciilor din familiile gramineelor care servesc ca forme parentale pentru incrucisari ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016