Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a prelungit perioada de valorificare a tomatelor cultivate in spatii protejate

s-a-prelungit-perioada-de-valorificare-a-tomatelor-cultivate-in-spatii-protejate

Numarul fermierilor care valorifica productia in piete la aceasta data este de 2.154, dintr-un total de 11.987 inscrisi in program, ceea ce reprezinta 18 % din total.


In sedinta de Guvern din 24 mai 2018 s-a aprobat prelungirea perioadei de valorificare a tomatelor cultivate in spatii protejate pana la 15 iunie 2018, prin completarea art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 943/2017 pentru aprobarea schemei ,,Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate”, pentru anul 2018.
 
Decizia a fost luata in contextul fenomenelor meteorologice nefavorabile desfasurate in perioada februarie-martie 2018, care au afectat cresterea si dezvoltarea rasadurilor precum si replantarea acestora.
 
Programul guvernamental de sprijin pentru tomate cultivate in spatii protejate se afla in al doilea an de implementare, asigurandu-se astfel necesarul de consum intern de tomate proaspete din productia autohtona incepand cu luna mai si pana in decembrie. In acest fel, producatorii vor fi incurajati sa obtina produse de calitate, competitive, furnizand tomate autohtone in perioada de extrasezon.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Numarul fermierilor care valorifica productia in piete la aceasta data este de 2.154, dintr-un total de 11.987 inscrisi in program, ceea ce reprezinta 18 % din total.
 
Reamintim conditiile de eligibilitate pe care beneficiarii trebuie sa le indeplineasca pentru acordarea ajutorului de minimis de 3.000 de euro/an:
- Sa detina o suprafata cultivata cu tomate in spatii protejate de minimum 1000 mp;
- Sa obtina o productie de minimim 2 kg de tomate/mp si sa valorifice o cantitate de tomate de minimum 2000 kg dovedita cu documente justificative, de pe suprafata de teren mentionata;
- Sa fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu tomate in sere si solarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016