Exclusiv
Publicat in: Stiri
O misiune de experţi veterinari ai Comunităţii Europene soseşte în control la DSVSA Sălaj, cel mai probabil luna viitoare. Ultimul control a fost în urmă cu doi ani, scrie ziarul Adevarul.
Experţii Oficiului Veterinar şi pentru Alimente (FVO) al Comunităţii Europene (CE) revin luna viitoare în Sălaj. Mircea Martin, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, a declarat că aceştia vor verifica modul în care instituţia a făcut controalele la procesatorii de lapte, produse lactate şi carne roşie care produc pentru CE. Aceste unităţi sunt abatorul SC Transilvania Ovicarn, Romitalia SA şi SC Agromec SA Crasna. Martin a precizat că am mai fost două controale în Sălaj, unul în 2007 şi ultimul în 2008 - pe organisme modificate genetic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Tanase, ARC: Pierderile din industria carnii, de ordinul milioanelor de euro
Tanase, ARC: Pierderile din industria carnii, de ordinul milioanelor de euro
"Din discutiile avute cu procesatorii de carne, cresterea cu 25-30% a costurilor pe angajat...
Problema neonicotinoidelor, dezbatuta la Bucuresti, in prezenta comisarului european pentru sanatate si siguranta alimentara
Problema neonicotinoidelor, dezbatuta la Bucuresti, in prezenta comisarului european pentru sanatate si siguranta alimentara
In acest sens, ministrul Agriculturii a realizat un raport succint al activitatii derulate de...
Producatorii din industria carnii de porc se indoiesc de rentabilitatea reluarii exporturilor de porci vii
Producatorii din industria carnii de porc se indoiesc de rentabilitatea reluarii exporturilor de porci vii
La jumatatea lunii septembrie, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, anunta ca Romania va putea...
Evaziunea fiscala in industria carnii se mentine ridicata, in ciuda scaderii TVA
Evaziunea fiscala in industria carnii se mentine ridicata, in ciuda scaderii TVA
Evaziunea fiscala in sectorul carnii se mentine undeva la 25-35% si, chiar daca nu mai este o...

Ultima ora

Viitor incert pentru fermieri: Ce se intampla cu fondurile europene in 2025
Viitor incert pentru fermieri: Ce se intampla cu fondurile europene in 2025
In ciuda depasirii termenelor anuntate de seful MADR, noutatile legate de liniile de finantare nu...
Buget MADR: Aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament
Buget MADR: Aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament
Proiectul de buget a fost aprobat cu 27 de voturi "pentru" si 16 "impotriva"....
Discutii la Bruxelles: Se stabilesc regulile pentru subventii
Discutii la Bruxelles: Se stabilesc regulile pentru subventii
Ministrul Florin Barbu participa astazi, 27 ianuarie, la prima reuniune a Consiliului AgriFish...
Crescatorii de ovine si bovine, in fata unui nou pericol
Crescatorii de ovine si bovine, in fata unui nou pericol
In ceea ce priveste vanzarea animalelor, in prima partea lucrurile pareau bune, cu preturi...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016