Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacău şi-a dublat cota de piaţă


Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacău şi-a dublat cota de piaţă, comparativ cu iunie anul trecut. Potrivit datelor MEMRB omânia, citate de companie, în martie 2010 salamul de Sibiu produs de Agricola Bacău a înregistrat o cotă de piaţă în volum de 33,5%, care îl situează pe poziţia de lider pe acest segment. În ceea ce priveşte cota de piaţă valorică, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacău deţine 35,06% din segment, conform aceleiaşi surse, în creştere faţă de 29,4% în iunie 2009.
Dublarea cotei de piaţă a acestui sortiment din portofoliul Agricola Bacău faţă de 2008 confirmă preferinţele consumatorilor pentru produse de calitate, salamul de Sibiu produs de fabrica Salbac fiind obţinut după o reţetă ce respectă procesul de maturare a cărnii timp de 90 de zile.

Această performanţă a Salamului de Sibiu Agricola Bacău este şi rezultatul strategiei noastre de a ne concentra pe canalul de retail modern. Am convingerea că, deşi asistăm la o relativă modificare a obiceiurilor de consum cauzată de scăderea puterii de cumpărare, constanţa calităţii produselor noastre a fost determinantă în atingerea acestor rezultate. Din punctul meu de vedere, din respect pentru istoria şi tradiţia acestui sortiment, calitatea sa este inviolabilă: utilizăm carne refrigerată atent selecţionată ca materie primă şi urmăm – la fel ca în ultimii aproape 35 de ani – clasicul proces de 90 de zile de maturare a cărnii, a precizat Angelica Bobouţanu Şmil, directorul companiei Salbac SA Bacău.

Vânzările sortimentului Salam de Sibiu Agricola Bacău au crescut în februarie - martie 2010 cu 33,38% în volum şi cu 46,33% în valoare, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2009.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Salbac SA Bacău este noua companie, parte a Grupului de firme Agricola Bacău, rezultată la începutul acestui an prin fuziunea societăţilor Salbac Dry Salami SA şi Conagra SA Bacău. Prin această fuziune, gamele de produse obţinute în cele două fabrici (preparatele fierte afumate şi salamurile crude uscate) au fost reunite în categoria mezeluri, aşa cum este aceasta percepută în piaţa cărnii procesate.

Vânzările de salamurile crude-uscate şi preparatele fierte afumate obţinute la Salbac au înregistrat, în trimestrul I 2010 faţă perioada similară a anului trecut, creşteri semnificative: + 52% în volum şi, respectiv, +49,6% în valoare, în condiţiile unei uşoare scăderi ale acestei pieţe.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016