Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Scumpirea cărnii, un gest riscant
Dacă producătorii vor majora preţul cărnii, ar putea să rămână cu ea nevândută, pentru că românii se vor orienta către cea de import. Procesatorii spun că nu au niciun motiv pentru a scumpi mezelurile, în ciuda protestelor crescătorilor de animale, deoarece 70% din materia primă folosită este importată.
Producătorii de carne spun că vor majora preţurile cu peste 10% în primele luni ale anului viitor, dacă România nu va obţine din partea Comisiei Europene o prelungire a perioadei în care se pot acorda ajutoarele de stat. Pe de altă parte, procesatorii susţin că motivele crescătorilor de animale sunt nejustificate şi „sinucigaşe" în acelaşi timp, întrucât românii vor prefera să cumpere produse importate, la preţuri mult mai bune.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura