Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sedentarismul care a pus stăpânire pe România este cel mai mare duşman al nostru


Sedentarismul care a pus stapanire pe Romania este cel mai mare dusman al nostru. Este o boala grea care se extinde tot mai tare la noi. Este adevarat ca dupa sase zile de munca la birou cam cate 12 ore nu te gandesti ca o zi libera petrecuta la tara, in gradina, poate fi relaxanta, ci, in cel mai rau caz, o sursa in plus de epuizare.

Realitatea este ca astfel de activitati sunt o sursa surprinzatoare de energie ca si sportul. Problema este ca o gradina de 500 mp are nevoie de ingrijiri mai mult de o zi pe saptamana, astfel incat formula cea mai potrivita este ca intr-o gospodarie sa existe cel putin o persoana dedicata zilnic ingrijirii ei, iar restul pot suplimenta in week-end.



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

In familia noastra exista o astfel de organizare si de pe o suprafata mai mica de 500 mp asiguram hrana pentru 3 familii (9 oameni) in proportie de 70% din munca dedicata a 2 oameni avand varsta de 58 ani. Daca am socoti toti banii investiti in timpul unui an in gospodaria noastra, in acest moment am fi pierzatori cel putin la capitolul resurse umane, daca am socoti efortul depus in bani.

Dar merita si se poate sa ne organizam si mai bine. Asta si intentionam sa facem. Chiar daca uneori avem impresia ca este greu, tot efortul fizic merita cel putin pentru cladirea organismului nostru. In Romania exista zone unde oameni gospodari traiesc foarte bine la tara din propria munca. Nu este chiar imposibil nici sa iti valorifici produsele daca asta iti doresti. Exista targuri saptamanale cel putin in mai toate zonele unde taranii vin si isi vand personal produsele.

Inca se mai poate, dar trebuie mai intai sa inveti la locul faptei sa te gospodaresti. Daca iti place si iti doresti nu este deloc greu si nici nu iti dai seama cum zboara timpul. Eu am vazut multe cazuri de oameni care au trait multi ani in oras si apoi, mutati la tara, au reusit sa isi faca gospodarii de invidiat. Cheia succesului este harnicia si dispozitia de a face fiecare pas.

Mult succes celor care isi doresc si cred ca pot.

Ramona

Comentariu publicat in cadrul dezbaterii „O grădină de 500 mp, minim pentru a asigura traiul unei familii”
Raspunde-i si tu cititorului si participa la discutii
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016