Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Siveco Romania va administra informatiile de pe paginile de internet ale autoritatilor de mediu


Siveco Romania va administra paginile de internet ale autoritatilor implicate in programele operationale sectoriale de mediu, dupa ce Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) i-a atribuit, sambata, un contract de 534.300 lei (141.350 euro), arata anuntul de pe sistemul e-licitatie.ro, citat de NewsIn. Ministerul Mediului a anuntat ca a primit sase oferte si ca a ales Siveco pentru ca a prezentat oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.
Potrivit anuntului de atribuire de pe sistemul electronic de achizitii publice, obiectivul portalului web este de a prezenta corect si la timp informatii de interes public despre AM POS MEDIU.

Finantarea va proveni de la buget, urmand ca aproximativ 75% din totalul cheltuielilor eligibile aferente contractului sa fie rambursate din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).

Fondurile alocate sectorului de mediu pentru perioada 2007-2013 depasesc 5,6 miliarde euro, finantarea provine din doua fonduri ale Uniunii Europene – Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) si Fondul de Coeziune (FC) si de la bugetul de stat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In vara anului 2006, Consortiul SIVECO Romania - ABG Ster Project (companie poloneza, n.r.) a castigat licitatia Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) de creare a a unui sistem informatic (Sistemul Integrat de Administrare si Control - IACS) de verificare si control a subventiilor UE catre fermieri, contract in valoare de 5,9 milioane euro. Problemele legate de implementarea acestui sistem au fost la un pas de a aduce Romaniei activarea clauzei de salvgardare in agricultura din partea Comisiei Europene.

Citeste mai mult pe hotnews.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016