Cea de-a doua ediţie a celui mai mare târg care promovează producţia ecologică în Ardeal a debutat ieri, la Iulius Mall. Cei peste 27 de expozanţi încearcă să le atragă atenţia clujenilor asupra produselor bio prin efectele „tămăduitoare” pe le au.
Dacă anul trecut, la Târgul Verde au participat peste 45 de expozanţi, la cea de-a doua ediţie a evenimentului numărul acestora s-a diminuat la 27. „Faptul că anul trecut a fost o ediţie de debut, dar şi criza financiară şi-au spus cuvântul. În mod normal, avem 30 de expozanţi, doar că unii dintre ei au preferat să-şi prezinte produsele în cadrul magazinelor bio”, a explicat Cecilia Măruţă, purtătorul de cuvânt al târgului.
Citeste mai mult in Adevarul.
Dacă anul trecut, la Târgul Verde au participat peste 45 de expozanţi, la cea de-a doua ediţie a evenimentului numărul acestora s-a diminuat la 27. „Faptul că anul trecut a fost o ediţie de debut, dar şi criza financiară şi-au spus cuvântul. În mod normal, avem 30 de expozanţi, doar că unii dintre ei au preferat să-şi prezinte produsele în cadrul magazinelor bio”, a explicat Cecilia Măruţă, purtătorul de cuvânt al târgului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News