Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Voiculescu si Chelu se bat pe Lacta Giurgiu


Oamenii de afaceri Dan Voiculescu si Catalin Chelu au inceput o campanie puternica de achizitii pe bursa, tinta lor fiind Lacta Giurgiu (INEM), unul dintre putinii producatori de lactate independenti pe o piata care se asteapta sa ajunga la peste doua miliarde euro, in urmatorii trei ani, scrie, astazi, Business Standard.


Voiculescu a cumparat, prin intermediul holdingului Grivco, 18,16% din Lacta Giurgiu, in timp ce firma Scop Line Galati a luat un alt pachet, de 32%, din capitalul societatii. Potrivit informatiilor care au circulat in piata, Scop Line Galati ar fi controlata de catre Catalin Chelu. Contactati de Business Standard, oficialii INEM nu au fost disponibili pentru declaratii.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Scop Line Galati are drept actionar principal pe Cristina Brinza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vanzatorul principal a fost SIF Oltenia (SIF5), care detinea pachetul majoritar, de peste 50%. In urma recentelor transferuri de actiuni, societatea de investitii si-a redus participatia la 11,62%. Titlurile INEM au fost vandute de catre SIF Oltenia la un pret mediu de 0,57 lei/unitate catre Grivco si la un pret de 0,54 lei/unitate catre Scop Line Galati. Valorile la care au fost facute tranzactiile sunt apropiate de pretul minim cerut de SIF5 in oferta publica de vanzare din anul 2005. La momentul respectiv, conducerea societatii ceruse 0,9 lei pentru o unitate INEM, insa valoarea putea sa scada pana la 0,5 lei/unitate, in urma negocierilor din cadrul licitatiei de tip olandez (n. red. - in care se porneste de la un pret inalt si se scade pana la gasirea unui cumparator).

Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016