Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat este subventia pe suprafata aprobata de Guvern in octombrie 2012

cat-este-subventia-pe-suprafata-aprobata-de-guvern-in-octombrie-2012

Marti, Guvernul a aprobat nivelul platilor complementare oferite fermierilor din sectorul vegetal. Astfel, celor 119,66 euro pe hectar primiti din bugetul european li se adauga suma de 35 de euro pe hectar, oferita de Guvern.


Datorita unei corectii liniare (suprafata agricola a crescut, in timp ce bugetul ramane constant) - din suma aprobata de 199,66 fermierul primeste, in mana, aproximativ 106 euro. Desi, teoretic, un fermier ar trebui sa primeasca 154,66 euro pe un hectar, suma va fi mai mica.

"Va amintiti ca, acum cateva saptamani de zile, asa cum spune Regulamentul european, dupa data de 1 octombrie a fost adoptata o Hotarare de Guvern care stabilea nivelul pe care Comisia Europeana il acorda in acest an ca sprijin pe suprafata, producatorilor agricoli in domeniul vegetal. De aceasta data, reglementam sprijinul de la bugetul de stat. Acesta este in valoare suplimentara, echivalentul a 35 de euro pe hectar, suma totala alocata de Ministerul Agriculturii din bugetul anului 2012 si 2013 fiind de 221 de milioane 869 de mii de euro", a declarat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


"In acest an avem doua categorii de beneficiari, atunci cand vorbim de plata pe suprafata, o categorie care se califica la sprijinul european, sprijinul de la bugetul de stat, dar si masura de minimis, pe care am acordat-o in acest an. in aceasta categorie, dupa ce am primit toate cererile de la fermieri, avem un numar de 527.000 de beneficiari, care in acest an vor primi sprijinul cumulat de 176,66 de euro/ hectar. Cea de-a doua categorie - cu diferenta pana 1.072.000 de fermieri care au depus cereri pentru sprijin pe suprafata in acest an si care se califica doar la sprijinul european si sprijinul de la bugetul de stat - va primi in acest an un sprijin de 154,66 de euro/ hectar. Daca va uitati in tabelul pe care vi l-am pus la dispozitie, o sa constatati ca sprijinul in aceasta categorie creste cu 16,2% fata de nivelul anului 2011, in cea de-a doua categorie, acolo unde se incadreaza si beneficiarii de minimis, sprijinul creste cu 32,7% fata de nivelul anului 2011", a mai precizat ministrul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016