Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

552 de locuri la licenta si 245 la masterat, oferite de USAMV Cluj-Napoca

552-de-locuri-la-licenta-si-245-la-masterat-oferite-de-usamv-cluj-napoca

In sesiunea de toamna la USAMV Cluj-Napoca sunt oferite 552 de locuri la licenta si 245 la masterat.


Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de USAMV Cluj-Napoca, universitatea scoate la concurs pentru anul universitar 2019-2020, sesiunea de toamna, la studiile de licenta, 552 de locuri, din care 196 bugetate, in 21 de programe de studiu acreditate in cadrul celor cinci facultati: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii, Facultatea de Medicina Veterinara si Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor.
 
La Facultatea de Medicina Veterinara mai sunt doar 30 de locuri cu taxa, care vor putea fi glisate la buget in functie de nota de admitere a candidatilor.
 
Inscrierile pentru studiile universitare de licenta au inceput luni si se vor incheia in 20 septembrie, iar selectia candidatilor se va face, intre 20-26 septembrie, prin concurs de admitere dupa media obtinuta la examenul de bacalaureat, cu exceptia Facultatii de Medicina Veterinara (FMV), care are probe specifice de concurs.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
La masterat, in sesiunea de toamna sunt 245 de locuri, din care 21 sunt bugetate, iar pentru studiile universitare la distanta sunt alocate 117 locuri cu taxa in sesiunea de toamna.
 
In total, pentru anul academic 2019-2020, USAMV Cluj-Napoca a scos la concurs 1.338 de locuri bugetate si 1.101 locuri cu taxa.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016