
SERBET CATINA ALBA, DULCEATA DE CATINA, CATINA CU MIERE, APERITIV PE BAZA DE CATINA, PREPARATE CU CATINA ALBA
Iată o reţetă de şerbet de cătină albă pentru prieteni. 200 ml apă 200 ml zahăr 400 ml suc cătina, proaspăt stors Pregătirea şerbetului de cătină: Pentru a face sucul de cătină, speli o cană de fructe de cătina bine coapte, le faci piure în blender, presezi apoi strecurându-le prin sita fină. Adaugi apa fiartă, pentru a putea extrage cât mai mult suc şi pulpă. Continui până ai 400 ml lichid. Pui apa şi zahărul într-o oală mică şi le pui la fiert. Reduci focul şi fierbi 5 minute, să obţii un sirop. Răceşti siropul. Mixezi sucul, cătina şi siropul, torni în borcane. Pui borcanele în congelator să se întărească puţin înainte de servit. Mulţumesc pentru reţetă moldocatina! În imagine, un aperitiv simplu pe care l-am preparat dintr-o cană de cătină proaspătă amestecată cu un borcan de miere
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 4.38 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News