Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Şerbet de cătină albă

erbet-de-catina-alba

SERBET CATINA ALBA, DULCEATA DE CATINA, CATINA CU MIERE, APERITIV PE BAZA DE CATINA, PREPARATE CU CATINA ALBA


Iată o reţetă de şerbet de cătină albă pentru prieteni. 200 ml apă 200 ml zahăr 400 ml suc cătina, proaspăt stors Pregătirea şerbetului de cătină: Pentru a face sucul de cătină, speli o cană de fructe de cătina bine coapte, le faci piure în blender, presezi apoi strecurându-le prin sita fină. Adaugi apa fiartă, pentru a putea extrage cât mai mult suc şi pulpă. Continui până ai 400 ml lichid. Pui apa şi zahărul într-o oală mică şi le pui la fiert. Reduci focul şi fierbi 5 minute, să obţii un sirop. Răceşti siropul. Mixezi sucul, cătina şi siropul, torni în borcane. Pui borcanele în congelator să se întărească puţin înainte de servit. Mulţumesc pentru reţetă moldocatina! În imagine, un aperitiv simplu pe care l-am preparat dintr-o cană de cătină proaspătă amestecată cu un borcan de miere

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat


Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Şerbet de cătină albă
Rating:
Nota: 4.17 din 3 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii1 comentarii





Nicoleta 2011-09-13 17:05:28

Hmmm, interesant...am aflat ceva nou

Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Amestec de culoare inchisa, uscata, degajand miros. Este format din materie organica descompusa. Fab ...

Punct de pe tulpina din care apar frunze. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016