Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romania ocupa locul I in UE, la productia de porumb
Valoarea pietei de porumb autohtone se ridica la circa 2,1 miliarde de euro in cursul acestui an.
Directorul executiv al Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania, Alina Cretu, spune ca fermierii incep sa fie din ce in ce mai performanti in ceea ce fac, au rezultate bune, insa sectorul de industrializare si procesare, cel care aduce valoare adaugata mare, nu este inca suficient de dezvoltat, intrucat nu a tinut pasul cu evolutia agriculturii.
Si din aceasta cauza, fermierii prefera inca sa isi pastreze productia in depozite, asteptand sa obtina un pret mai bun decart cel din campania de recoltare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
Conform datelor Eurostat, Romania a exportat circa o treime din productia de porumb, respectiv 3,4 milionane de tone de din 10,7 milioane de tone obtinute. Porumbul romanesc s-a vandut anul trecut la export la un pret mediu de 204 euro pe tona.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole
- » APIA: Au mai ramas 4 zile
Idei de afaceri in agricultura