Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elvetia a interzis importurile de porci din Romania si din alte cateva tari europene

elvetia-a-interzis-importurile-de-porci-din-romania-si-din-alte-cateva-tari-europene

Cauza o constituie cele cateva cazuri de febra porcina africana descoerite pe teritoriul respectivelor tari.


Dupa ce Rusia a interzis sapatamana trecuta importurile de bovine si carne de vita din romania, sub pretextul aparitiei aici a unor cazuri de encefalita spongiforma bovina, cand, de fapt, era vorba de un singur caz atipic, izolat, Elvetia a anuntat ca impune o masura similara, insa de aceasta data pentru importurile de porci si carne de porc.
 
Anuntul a fost facut ieri de autoritatile elvetiene, iar masura intra in vigoare incepend de azi, vizand nu doar Romania ci si alte cateva tari europene in care au fost semnalate in ultima vreme cazuri de febra porcina africana. Astfel, printre tarile care nu mai pot exporta porci si carne de porc in Elvetia se mai numara Bulgaria, Croatia si Letonia.
 
Autoritatile din Elvetia au mai comunicat faptul ca interdictia se refera si la porcii mistreti , precum si la ovule, embrioni si material seminal.
 
Ferbra porcina africana provine din zona Africii subsahariene, si si-a facut simtita prezenta in Europa in urma cu 7 ani, in 2007, cand a afectat zona Peninsulei Balcanice, raspandindu-se pana aproape de Rusia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Din luna ianuarie a acestui an, mai multe cazuri au fost semnalate pe teritoriul Uniunii Europene, implicand numai porci mistreti din zonele limitrofe Belarusului.
 
Luna trecuta, in Letonia au fost descoperiti mai multi porci mistreti morti, analizele ulterioare stabilind ca majoritatea fusesera atinsi de febra porcina africana, autoritatile letone luand in aceasta situatie masura sacrificatii mistretilor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016