Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor de la Palas se reorganizeaza

Acesta va fuziona prin absorbtie cu cateva statiuni de cercetare din tara si va deveni institutie publica, avand personalitate juridica.
Guvernul a adoptat o hotarare privind reorganizarea institutului de cercetare de la Palas, care devine astfel institutie publica cu personalitate juridica, functionand in subordinea Academiei de Stiinte Agricole şi Silvice.
Hotararea mai prevede ca institutul va fuziona prin absorbtie cu Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor – Bilciuresti, judetul Dambovita, Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor – Reghin, judetul Mures si Statiunea de Cercetare si Productie pentru Cresterea Ovinelor – Rusetu, judetul Buzau, statiuni care se desfiinteaza.
Patrimoniul institutului nou infiintat va fi constituit din bunuri imobile din domeniul public si privat al statului, precum si din bunuri proprii preluate, in administrare, de la cele trei unitati de cercetare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" iti...
valabila 48h
In urma fuziunii cu statiunile de cercetare, institutul va a administra terenuri aflate in domeniul public al statului cu suprafata totala de 1.533,38 de hectare, pentru care va trebui sa efectueze lucrari de cadastru si publicitate imobiliara in perioada urmatoare.
Finantarea activitatilor se va realiza din venituri proprii si din subventii acordate de la bugetul de stat prin bugetul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, dar si prin alocare directa de fonduri pentru proiecte de interes national strategic de lunga durata si pentru conservarea si valorificarea resurselor genetice vegetale si animale.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -".
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturiUltima ora
- » Campania EFSA privind Pesta Porcina Africana este prelungita
- » ANSVSA: Veterinarii si crescatorii de animale trebuie sa respecte conditiile impuse
- » Reguli stricte pentru crescatorii de animale
- » Propunerea MADR pentru ajutorul de minimis la achizitia de 45.000 - 50.000 de juninci
- » Activitatile pe care le poti face la tara daca renunti la traiul de la oras
Idei de afaceri in agricultura