Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Despagubiri pentru pesta porcina africana

madr-despagubiri-pentru-pesta-porcina-africana

Crescatorii de porci s-au intalnit la sediul MADR cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu, si presesintele ANSVSA, Alexandru Bociu, pentru a discuta despre despagubirile pentru PPA.


In cazul despagubirilor, acestea se cuvin proprietarilor de animale taiate, ucise sau altfel afectate in vederea lichidarii rapide a focarelor, potrivit unui comunicat MADR.
 
De asemenea, participantii au convenit utilizarea datelor furnizate de ICEADR - Institutul de Cercetare pentru Economia Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Acesta va comunica preturile de referinta pentru tineretul porcin la 25 de kilograme si porcul gras la 100 de kilograme catre ANSVSA si le va posta pe site-ul propriu. 
 
In cadrul intalnirii au mai fost abordate teme precum stabilirea normelor de biosecuritate in cazul PPA si sutinerea sectorului suin pentru primirea de sprijin pe cadrul temporar Ucraina.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Este important ca toate institutiile sa colaboreze pentru salvarea sectorului suin, in asa fel incat balanta comerciala sa nu mai fie deficitara pentru produsele din carne de porc. Daca avem continuitate pe proiectele de siguranta alimentara demarate cred ca sunt indeplinite toate premisele ca acest obiectiv sa fie atins. Consider ca toti avem datoria sa asiguram romanilor carne si produse alimentare fabricate in Romania. E pacat ca productia insemnata de cereale sa plece la export, atata timp cat avem posibilitatea sa integram materia prima in celelalte sectoare si sa dezvoltam sectorul zootehnic, care inseamna, de fapt, plus valoare", a afirmat ministrul agriculturii, Florin Barbu, in cadrul intalnirii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016