Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au fost aprobate ajutoarele de minimis pentru sectorul agriculturii ecologice

au-fost-aprobate-ajutoarele-de-minimis-pentru-sectorul-agriculturii-ecologice

Bugetul total alocat acestei scheme este de 10, milioane de lei, iar numarul de solicitari primite pana acum a ajuns la aproape 7.700.


Ministerul Agriculturii a anuntat prin intermediul unui comunicat remis in cursul acestei zile ca guvernul a aprobat hotararea potrivit careia se acorda o schema de ajutor specific de minimis compensatoriu exploatatiilor vegetale inregistrate in sistemul de agricultura ecologica.
 
Conform documentului, masura vine pentru a veni in ajutorul operatorilor din sistemul de agricultura ecologica, obiectivul schemei fiind acela de a se asigura un echilibru al ajutoarelor care se acorda pentru operatorii aflati in perioada de conversie in anul 2013, comparativ cu anul 2012, pentru exploatatiile inscrise in sistemul de agricultura ecologica - sector vegetal, cu dimensiuni cuprinse intre 0,3 – 5 ha si 5,1 – 20 ha.
 Ajutorul financiar va fi acordat pentru doua paliere distincte, pentru primul din ele cuantumul fiind de 1180 lei, care reprezinta contravaloarea a 270 euro a compensatiei financiare a sumelor acordate in anul 2013, fata de anul 2012, operatorilor inscrisi in sistemul de agricultura ecologica - sectorul vegetal cu exploatatii cuprinse intre 0,30 ha – 5 ha, inclusiv.
 
In celalalt caz, cuantumul ajutorului va fi de 845 lei, care reprezinta contravaloarea a 192 euro a compensatiei financiare a sumelor acordate in anul 2013, fata de anul 2012, operatorilor inscrisi in sistemul de agricultura ecologica – sectorul vegetal cu exploatatii cuprinse intre 5,1 ha – 20 ha, inclusiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Bugetul total estimat al acestei scheme este de 10.600.000 lei si, avand in vedere numarul de 7676 solicitari inregistrate la centrele judeţene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, comparativ cu numarul maxim estimat de beneficiari de 9.600, precum si bugetul total alocat acestei scheme, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale are in vedere instituirea unei noi sesiuni de depunere de cereri, pentru aceasta schema, in cursul lunii decembrie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016