Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Norofert: Romania trebuie sa converteasca minimum inca 22% din agricultura

norofert-romania-trebuie-sa-converteasca-minimum-inca-22-din-agricultura

Norofert sustine ca Romania are 8 ani la dispozitie sa converteasca inca 22% din agricultura din prezent in agricultura ecologica.


"Ca si lider de piata in domeniul furnizarii de imput-uri ecologice in Romania, Norofert este plasat in pole position in acest moment si va beneficia in bugetul Politicii Agricole Comune incepand din 2023 de un context extrem de favorabil. Asa cum probabil stim cu totii, alocarile vor fi foarte mari in zona de ecologic, 25% din subventiile pe suprafata vor merge catre zona de ecologic, zona de conversie si zona de bune practici in agricultura ecologica. 35% din investitiile FADR pe Pilonul I, tot ce inseamna investitii pentru toti fermierii din Romania vor merge in zona de agricultura ecologica, toate vor fi verzi si cel mai important prin cadrul normativ al Pactului Verde European Romania trebuie sa ajunga de la 3% din suprafata cultivata pana spre 25% in anul de referinta 2030, ceea ce inseamna in cifre o crestere de circa 300.000 de hectare cultivate in sistem ecologic in momentul actual spre 2,5 milioane de hectare", a spus directorul Mircea Fulga.
 
Potrivit unui raport curent remis joi BVB, compania estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 67,475 milioane de lei si un rezultat net de 10,090 milioane de lei. Bugetul consolidat de venituri si cheltuieli aferent anului 2022 este fundamentat printre altele pe mentinerea unei marje nete de peste 20% pentru linia principala de business: productia de inputuri pentru agricultura ecologica.
 
Compania are in vedere si cresterea pe linia principala de business, productia de inputuri pentru agricultura ecologica. Planul de investitiile pe 3 ani inceput in 2019 se va finaliza in anul 2022, iar investitiile se vor directiona catre automatizarea completa a liniei de productie, precum si cresterea capacitatii, necesare pentru o gama de produse din ce in ce mai diversificata. Investitie estimata de aproximativ 200.000 euro in anul 2022. De asemenea, se estimeaza cresterea capacitatii de depozitare a inputurilor din fabrica din Filipestii de Padure prin constructia unui depozit de 1.500 m.p. pentru stocarea ingrasamintelor granulate produse in aceeasi locatie. Primul pas il reprezinta achizitionarea facilitatii de productie de la Filipestii de Padure, urmand ca dupa proiectare si primirea autorizatiei de construire Compania sa demareze extinderea. Investitie estimata de aproximativ 1,4 milioane euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
In document se mai mentioneaza finalizarea Laboratorului de cercetare si inovare, pe care Norofert a decis sa il construiasca in spatiul din Filipestii de Padure, in aceeasi locatie cu unitatea de productie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016