Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Avertizare fitosanitara: Tratamente la mar, par si gutui intre 22 si 26 mai
Unitatea Fitosanitara Alba atrage atentia ca in ultima perioada conditiile climatice au favorizat aparitia si dezvoltarea urmatorilor daunatori ai pomilor fructiferi: viermele marului, paduchele lanos, larve ale insectelor defoliatoare, acarieni. De asemenea, pot aparea agentii fitopatologici care cauzeaza aparitia rapanului, a fainarii si a focului bacterian. Sunt vizate samantoasele - marul, parul si gutuiul.
Tratamentul recomandat de specialisti este urmatorul:
KARATE ZEON = 0,015% + ENVIDOR 240 S = 0,04% + CHORUS 75 WG = 0,02%
sau
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
NOVADIM PROGRESS = 0,1% + VERTIMEC 1,8% EC = 0,15% + SCORE 250 EC = 0,015%
sau
CALYPSO 480 SC = 0,02% + MILBECNOCK EC = 0,075% + TOPSIN 500 SC = 0,14%
sau
RELDAN 22 EC = 0,15% + NISSORUN 10 WP = 0,03% + STROBY DF = 0,015%.
Perioada optima a tratamantului este intervalul 22-26 mai. Cantitatea de solutie recomandata: 1500 l/ha.
Mai multe detalii despre plantarea, ingrijirea si combaterea daunatorilor la alti pomi fructiferi gasiti aici
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 3.75 din 4 voturiUltima ora
- » Stare de urgenta in Somalia. Lacustele consuma tot
- » Alerta alimentara. Fructele si legumele, contaminate cu imazaliu
- » EFISC: Atentie la prezenta metalaxyl in floarea soarelui din Romania
- » ANF porneste controalele la producatorii de cartofi
- » Raport EFSA: Reziduurile de pesticide din alimente raman la un nivel de peste 97% pentru al treilea an consecutiv