Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Vinuri georgiene. Mukuzani, vin roşu produs de Tfilisi Marani
Vinuri georgiene. Mukuzani, vin rosu din Georgia, produs de Tfilisi marani, varietatea Saperavi. Vinul Mukuzani este imbatranit natural in butoaie de stejar.
Nu este un secret că eu nu consum deloc alcool. Cu toate acestea, primesc fel de fel de anunţuri şi ştiri din domeniul industriei vinului. De exemplu, astăzi am primit din partea Imex Wines o prezentare a vinului de Mukuzani, produs în Georgia. În privinţa gustului (plin, generos, cu note de prune goldane) şi aromei, eu nu pot decât să îi cred pe cuvânt. Aşa că dacă printre voi se află şi băutori de vinuri georgiene, aş fi curios să vă aflu părerea.
Vinul roşu de Mukuzani costă 25 lei/sticla şi poate fi cumpărat de la magazinul Imex Wines.
Podgoria: Tifilisi Marani;
Varietatea: Saperavi 100%;Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere onlineVrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
Origine: Microzona Viticolă Mukuzani. Regiunea Kakheti. Partea dreaptă a râului Alazani;
Climat: Moderat continental;
Sol: Soluri de luncă cu aluviuni;
Vinificare: Strugurii sunt culeşi manual în perioada de maturitate optimă. Sâmburii sunt îndepărtaţi cu grijă, iar pulpa împreună cu coaja este zdrobită. Urmează procesul de fermantaţie alcoolică care durează 6-7 zile la o temperatură controlată de 23-28 de grade. După încheierea procesului de fermentaţie alcoolica, vinul se transfera in baricuri de stejar pentru fermentaţia malolactică care dureză 8-9 luni.Vinul Mukuzani este imbătrânit natural în baricuri de stejar cel puţin un an înainte de a fi comercializat. Vinul ajunge la maturitate în 2 ani şi poate fi consumat în următorii 10-15 ani. Este ideal pentru Vinotecă.
Culoare: Roşu intens;
Aromă: Arome surprinzătoare ce cireşe negre ciocolată neagră cu usoare urme de vanilie şi mirodenii.
Gust: Gust plin, generos, cu note de prune goldane urmat de tanini puternici dar delicaţi. Final lung.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.83 din 6 voturiUltima ora