Exclusiv
Publicat in: Bauturi
Vinuri georgiene. Mukuzani, vin roşu produs de Tfilisi Marani
Vinuri georgiene. Mukuzani, vin rosu din Georgia, produs de Tfilisi marani, varietatea Saperavi. Vinul Mukuzani este imbatranit natural in butoaie de stejar.
Nu este un secret că eu nu consum deloc alcool. Cu toate acestea, primesc fel de fel de anunţuri şi ştiri din domeniul industriei vinului. De exemplu, astăzi am primit din partea Imex Wines o prezentare a vinului de Mukuzani, produs în Georgia. În privinţa gustului (plin, generos, cu note de prune goldane) şi aromei, eu nu pot decât să îi cred pe cuvânt. Aşa că dacă printre voi se află şi băutori de vinuri georgiene, aş fi curios să vă aflu părerea.

Vinul roşu de Mukuzani costă 25 lei/sticla şi poate fi cumpărat de la magazinul Imex Wines.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Podgoria: Tifilisi Marani;
Varietatea: Saperavi 100%;
Origine: Microzona Viticolă Mukuzani. Regiunea Kakheti. Partea dreaptă a râului Alazani;
Climat: Moderat continental;
Sol: Soluri de luncă cu aluviuni;
Vinificare: Strugurii sunt culeşi manual în perioada de maturitate optimă. Sâmburii sunt îndepărtaţi cu grijă, iar pulpa împreună cu coaja este zdrobită. Urmează procesul de fermantaţie alcoolică care durează 6-7 zile la o temperatură controlată de 23-28 de grade. După încheierea procesului de fermentaţie alcoolica, vinul se transfera in baricuri de stejar pentru fermentaţia malolactică care dureză 8-9 luni.Vinul Mukuzani este imbătrânit natural în baricuri de stejar cel puţin un an înainte de a fi comercializat. Vinul ajunge la maturitate în 2 ani şi poate fi consumat în următorii 10-15 ani. Este ideal pentru Vinotecă.
Culoare: Roşu intens;
Aromă: Arome surprinzătoare ce cireşe negre ciocolată neagră cu usoare urme de vanilie şi mirodenii.
Gust: Gust plin, generos, cu note de prune goldane urmat de tanini puternici dar delicaţi. Final lung.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Cultura de sofran: Utilizari culinare
Cultura de sofran: Utilizari culinare
In tarile producatoare, pretul este, desigur, mult mai mic (a zecea parte). Singurul condiment...
Sfaturi in alimentatie. Valoarea nutritiva a ciupercilor
Sfaturi in alimentatie. Valoarea nutritiva a ciupercilor
  Se poate observa ca la ciuperci se consuma aproape toata partea recoltata...
Cartoful mov: continutul nutritional
Cartoful mov: continutul nutritional
        Pe langa amidon simplu, cartofii mov sunt bogati...
Retete cu naut: salata de vara cu naut
Retete cu naut: salata de vara cu naut
Boabele de naut se pun in apa rece cu o seara inainte. A doua zi se fierb cu putina sare, se ia...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016