Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vinuri georgiene. Mukuzani, vin roşu produs de Tfilisi Marani

vinuri-georgiene-mukuzani-vin-rosu-produs-de-tfilisi-marani

Vinuri georgiene. Mukuzani, vin rosu din Georgia, produs de Tfilisi marani, varietatea Saperavi. Vinul Mukuzani este imbatranit natural in butoaie de stejar.


Nu este un secret că eu nu consum deloc alcool. Cu toate acestea, primesc fel de fel de anunţuri şi ştiri din domeniul industriei vinului. De exemplu, astăzi am primit din partea Imex Wines o prezentare a vinului de Mukuzani, produs în Georgia. În privinţa gustului (plin, generos, cu note de prune goldane) şi aromei, eu nu pot decât să îi cred pe cuvânt. Aşa că dacă printre voi se află şi băutori de vinuri georgiene, aş fi curios să vă aflu părerea.

Vinul roşu de Mukuzani costă 25 lei/sticla şi poate fi cumpărat de la magazinul Imex Wines.


Podgoria: Tifilisi Marani;
Varietatea: Saperavi 100%;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Origine: Microzona Viticolă Mukuzani. Regiunea Kakheti. Partea dreaptă a râului Alazani;
Climat: Moderat continental;
Sol: Soluri de luncă cu aluviuni;
Vinificare: Strugurii sunt culeşi manual în perioada de maturitate optimă. Sâmburii sunt îndepărtaţi cu grijă, iar pulpa împreună cu coaja este zdrobită. Urmează procesul de fermantaţie alcoolică care durează 6-7 zile la o temperatură controlată de 23-28 de grade. După încheierea procesului de fermentaţie alcoolica, vinul se transfera in baricuri de stejar pentru fermentaţia malolactică care dureză 8-9 luni.Vinul Mukuzani este imbătrânit natural în baricuri de stejar cel puţin un an înainte de a fi comercializat. Vinul ajunge la maturitate în 2 ani şi poate fi consumat în următorii 10-15 ani. Este ideal pentru Vinotecă.
Culoare: Roşu intens;
Aromă: Arome surprinzătoare ce cireşe negre ciocolată neagră cu usoare urme de vanilie şi mirodenii.
Gust: Gust plin, generos, cu note de prune goldane urmat de tanini puternici dar delicaţi. Final lung.


Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016