Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Initiativa apartine Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura care urmareste astfel cresterea gradului de constientizare cu privire la beneficiile pentru sanatate ale consumului de boabe si seminte uscate, dar si stimularea productiei si comercializarii acestora.
Sub sloganul „seminte nutritive pentru un viitor durabil”, Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) din cadrul Natiunilor Unite a lansat campania „2016, Anul International al Leguminoaselor”, pentru a creste gradul de constientizare cu privire la beneficiile pentru sanatate ale consumului de boabe si seminte uscate, dar si pentru stimularea productiei si comercializarii acestora si o mai buna utilizare a lor in alimentatie.
Referindu-se la aceasta campanie, José Graziano da Silva, directorul general al FAO, a declarat ca „leguminoasele sunt culturi alimentare importante pentru siguranta alimentara a unei mari proportii din populatie, in special in America de Sud, Africa si Asia, unde ele fac parte din dietele traditionale si sunt adesea cultivate de micii fermieri”.
Potrivit FAO, leguminoasele, care includ toate soiurile de boabe si seminte uscate, nu sunt doar ieftine si delicioase, ci reprezinta si o sursa foarte hranitoare de proteine si de micronutrienti vitali, extrem de benefici pentru sanatate, in special in tarile in curs de dezvoltare.
Vorbind despre valoarea lor nutritiva, seful FAO a declarat ca leguminoasele au o cantitate de proteine dubla fata de grau si tripla fata de orez. Ele sunt, de asemenea, bogate in micronutrienti, aminoacizi si vitamine — componente vitale ale unei alimentatii sanatoase.
Referindu-se la aceasta campanie, José Graziano da Silva, directorul general al FAO, a declarat ca „leguminoasele sunt culturi alimentare importante pentru siguranta alimentara a unei mari proportii din populatie, in special in America de Sud, Africa si Asia, unde ele fac parte din dietele traditionale si sunt adesea cultivate de micii fermieri”.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit FAO, leguminoasele, care includ toate soiurile de boabe si seminte uscate, nu sunt doar ieftine si delicioase, ci reprezinta si o sursa foarte hranitoare de proteine si de micronutrienti vitali, extrem de benefici pentru sanatate, in special in tarile in curs de dezvoltare.
Vorbind despre valoarea lor nutritiva, seful FAO a declarat ca leguminoasele au o cantitate de proteine dubla fata de grau si tripla fata de orez. Ele sunt, de asemenea, bogate in micronutrienti, aminoacizi si vitamine — componente vitale ale unei alimentatii sanatoase.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News