Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
2016 va fi Anul International al Leguminoaselor
Initiativa apartine Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura care urmareste astfel cresterea gradului de constientizare cu privire la beneficiile pentru sanatate ale consumului de boabe si seminte uscate, dar si stimularea productiei si comercializarii acestora.
Referindu-se la aceasta campanie, José Graziano da Silva, directorul general al FAO, a declarat ca „leguminoasele sunt culturi alimentare importante pentru siguranta alimentara a unei mari proportii din populatie, in special in America de Sud, Africa si Asia, unde ele fac parte din dietele traditionale si sunt adesea cultivate de micii fermieri”.
Potrivit FAO, leguminoasele, care includ toate soiurile de boabe si seminte uscate, nu sunt doar ieftine si delicioase, ci reprezinta si o sursa foarte hranitoare de proteine si de micronutrienti vitali, extrem de benefici pentru sanatate, in special in tarile in curs de dezvoltare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome
Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...
valabila 48h
Vorbind despre valoarea lor nutritiva, seful FAO a declarat ca leguminoasele au o cantitate de proteine dubla fata de grau si tripla fata de orez. Ele sunt, de asemenea, bogate in micronutrienti, aminoacizi si vitamine — componente vitale ale unei alimentatii sanatoase.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura