Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a obtinut prelungirea perioadei de tranzitie pentru exportul de miere in China

ansvsa-a-obtinut-prelungirea-perioadei-de-tranzitie-pentru-exportul-de-miere-in-china

Acest acord a fost semnat in cadrul celei de a doua editiii a Conferintei pentru controlul calitatii, inspectiei si carantinei.


O delegatie a ANSVSA, condusa de presedintele institutiei, Geronimo Branescu, a participat la cea de a doua editie a "Conferintei pentru controlul calitatii, inspectiei si carantinei", desfasurata la Ningbo in Republica Populara Chineza.
 
Cu aceasta ocazie Romania a obtinut prelungirea perioadei de tranzitie pentru exportul de miere in China, in conditiile in care protocolul actual s-ar fi incheiat in luna iulie a acestui an, iar negocierile pentru exportul de lucerna si cel de carne de pasare au avansat considerabil cu partea chineza.
 
Unul dintre punctele centrale ale evenimentului a fost concretizarea discutiilor bilaterale purtate cu oficiali ai Administratiei Generale pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei prin semnarea de catre presedintele ANSVSA, Geronimo Branescu si de catre Vice Ministrul LI Yuanping, a Protocolului tehnic pentru exportul de material seminal bovin.
 
„Un progres notabil a fost inregistrat in ceea ce priveste mierea, in sensul in care s-a obtinut prelungirea perioadei de tranzitie pentru export - care s-ar fi incheiat in luna iulie a acestui an - pana la perfectarea formalitatilor prealabile semnarii unui protocol. De asemenea, negocierile privind alte teme de interes, cum sunt exportul de lucerna si cel de carne de pasare au avansat considerabil, se arata intr-un comunicat remis de ANSVSA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In ceea ce priveste lucerna, au fost agreate de partea chineza conditiile sanitare veterinare pentru export, iar pentru carnea de pasare a fost transmis chestionarul solicitat de partea chineza, urmand ca dupa evaluarea acestuia, o misiune de evaluare a specialistilor AQSIQ sa viziteze Romania, pentru a verifica si aproba unitatile care doresc sa exporte.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016