Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cinci noi directii pentru dezvoltarea sectorului fitosanitar
La Roma a avut loc cea de-a 14-a reuniune a Comisiei pentru Masuri Fitosanitare, la invitatia directorului general al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), Graziano da Silva.
Cel de-al doilea pilon este reprezentat de aprobarea in unanimitate a declaratiei care recunoaste necesitatea unei finantari sustenabile si solicitarea ca FAO sa isi mareasca sprijinul financiar pentru IPPC.
Al treilea suport este constituit de adoptarea unor standarde privind fumigatia si masuri de diagnosticare in laborator care sa contribuie la reducerea ariei de raspandire a organismelor daunatoare Xylella fastidiosa si Bactrocera dorsalis si altele.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Totodata, o masura gandita sa sprijine la nivel mondial un comert mai sigur, dar si cresterea in volum a acestuia, este adoptarea de catre partile contractante a planului de sustinere financiara si dezvoltare a sistemului e-Phyto.
Comisia Europeana si cele 28 de state membre au decis sa investeasca financiar in acest sistem electronic care va trece de la faza de proiect la faza de implementare pentru dezvoltarea atat a sistemului hardware, cat si pentru crearea unei legaturi intre acest sistem electronic si sistemul TRACES (TRACES: TRAde Control and Expert System) operat in Uniunea Europeana.
Comitetul responsabil cu pregatirea Anului International al Sanatatii Plantelor a prezentat logo-ul si sloganul care definesc imaginea Anului International al Sanatatii Plantelor, precum si planul de actiune si bugetul alocat pentru activitatile dedicate cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste sanatatea plantelor la nivel global.
In functie de competentele de vot, delegatia Romaniei si cea a Comisiei Europene au sustinut cei 5 piloni de dezvoltare, iar prin contributiile aduse au creat un mediu favorabil unor evolutii pozitive in ceea ce priveste sectorul fitosanitar.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi