Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Citu: Nu putem reduce TVA doar pentru un singur sector

citu-nu-putem-reduce-tva-doar-pentru-un-singur-sector

Florin Citu, fostul premier, spune ca nu se poate reduce TVA doar pentru un singur sector. Masura ar creste profitul doar pentru anumite companii.


"Nu sunt de acord sa reduci TVA doar pentru un anumit sector, pentru ca atunci creezi un avantaj necompetitiv, necinstit unui anumit sector, versus alte sectoare si eu nu sunt de acord", a spus Citu, la Parlament.
 
Presedintele PNL a aratat ca el nu este de acord sa se vina cu masura doar pentru un anumit sector, pentru ca atunci se creeaza ”tot felul de distorsiuni in economie” si economia nu poate sa functioneze asa pe termen lung, iar acest lucru s-a vazut in ultimii ani.
 
"Incercam sa rezolvam o problema aici, si apar alte probleme in economie", a spus el, precizand ca se poate veni cu o masura de reducere a TVA la zero.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Va spun, nu vom face decat sa crestem profiturile unor companii. Va fi foarte greu sa vedem o scacere a preturilor, dar asta este opinia mea de economist", a mai afirmat Florin Citu, precizand ca, in calitatea lui de presedinte al PNL, va sustine orice reduceri de taxe care se aplica unitar in toata economia.
 
Despre romanii care au primit facturi de mii de lei la energie, Florin Citu a aratat ca trebuie aplicate masurile aflate in vigoare acum si care duc la o reducere de 33% a facturilor la energie.
 
"Aici iar trebuie vazut daca aceste masuri au fost aplicate corect sau nu de catre sistemul energetic si de catre furnizori si plecam de acolo. Intai trebuie sa avem o imagine clara a ceea ce avem astazi in economie", a mai precizat Citu, mentionand ca "trebuie sa ne uitam ca aceste preturi s-au majorat in toate Europa, iar astfel de masuri nu ajuta decat pe termen scurt populatia, dar trebuie sa gasim si masuri pe termen mediu si lung".
 
Si firmele din panificatie si morarit au solicitat noi masuri, dar se pare ca nu le vor primi.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016