Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce mesaj s-au intors din China reprezentantii MADR

cu-ce-mesaj-s-au-intors-din-china-reprezentantii-madr

In perioada 18–21 mai 2015, o delegatie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale condusa de Secretarul de Stat Ioan Utiu a efectuat o vizita in Republica Populara Chineza.


In perioada mai sus amintita, delegatia romana a participat la Forumul pentru agricultura - dedicat cooperarii in formatul „16+1”, eveniment din cadrul Targului International pentru Economie si Comert – Langfang, China 2015.
 
Forumul s-a desfasurat in Langfang, oras pozitionat intre municipiile Beijing si Tianjin, si a oferit prilejul promovarii produselor agricole si alimentare romanesti si crearii unor oportunitati de colaborare in ceea ce priveste tehnologia si inovarea in agricultura, dar si a unor intalniri de prim rang cu factori de decizie din economia marii provincii Hebei si cu importanti reprezentanti ai mediului de afaceri chinez. Au fost vizitate companii chinezesti interesate de cooperarea cu Romania, precum si alte intreprinderi importante din Hebei.
 
Secretarul de Stat Ioan Utiu a transmis aprecierea pentru experienta Chinei in domeniile agricultura, cercetare agricola si mediu, si a exprimat deplina deschidere a tarii noastre pentru investitii si parteneriate sustenabile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In interventia sa de la receptia oficiala dedicata delegatiei romane, Ioan Utiu a declarat ca „in calitatea sa de membru al Uniunii Europene, statul roman promoveaza asocierea cu parteneri puternici, cu intentii dovedite atat in trecut cat si in prezent. Romania nu uita ca, indiferent de cursul evenimentelor si istoriei, China a fost si este un mare si statornic prieten. Preocuparea dumneavoastra, in marea provincie Hebei, pentru siguranta alimentara, dublata de idei moderne de dezvoltare rurala, de investitii majore si politici avansate de mediu ma face sa cred ca vom avea o colaborare care va aduce prosperitate ambelor parti. Va asteptam la Bucuresti cu paine si sare, asa cum spune obiceiul, dar si cu propuneri concrete, deschise, asa cum se cuvine intre prieteni ce vor binele comun”.
 
Pe parcursul celor patru zile, participantii la discutii au pus accentul pe potentiala implicare a parţii chineze in dezvoltarea unor proiecte majore de investiţii in Romania – in domeniul agriculturii si industriei alimentare. Astfel, la fiecare reuniune sau vizita, delegatia MADR a prezentat oportunitaţile de investiţii şi avantajele pe care Romania le poate oferi investitorilor chinezi.
 
Vizita delegatiei oficiale MADR in China a reliefat perspectiva unor parteneriate solide, proiecte de dezvoltare durabila care vor duce, in final, la obţinerea de rezultate concrete reciproc avantajoase.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016