Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Legume si fructe romanesti cu certificare internationala
Aceasta certificare va garanta retailerilor faptul ca un anumit produs respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta alimentara, facilitand astfel preluarea produselor si exportul lor in intreaga lume.
Acest certificare va garanta retailerilor faptul ca un anumit produs respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta alimentara, facilitand astfel preluarea produselor si exportul lor in intreaga lume.
Certificarea produselor va fi posibila cu ajutorul unui program initiat de Kaufland Romania. In perioada ianuarie – martie 2017, 20 de producatori romani de fructe si legume parteneri ai retailerului au beneficiat in mod gratuit de consultanta din partea unor experti ai companiei International Finance Corporation, companie membra a World Bank Group si specializata in consultanta pentru obtinerea certificarii Global G.A.P.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Dupa trainingurile desfasurate, o analiza pe teren la un producator certificat si realizarea de planuri de actiune, 18 dintre cei 20 de producatori s-au declarat pregatiti sa obtina certificarea inca de anul acesta.
Initial, Kaufland anuntase ca va achita intergral costurile certificarii pentru 15 dintre producatori, in valoare totala de peste 100.000 de euro, insa a decis in final sa finanteze 18 certificari.
Prima certificare va avea loc in luna mai 2017, odata cu recoltarea primelor productii obtinute cele de cirese si capsune. Specialistii vor evalua apoi periodic culturile, pentru a se asigura ca producatorii respecta standardele de calitate, ca solul si apa sunt in standardele stabilite si ca sunt respectate conditiile de munca.
Printre legumele care vor fi certificate, se numără cartofii, ceapa, vinetele, rosiile, castravetii, varza, sfecla rosie, pastarnacul, morcovii, ardeii, salata, spanacul, verdeturile, ciupercile, ridichile negre, pepenii verzi si galbeni, telina, conopida, dovleceii, mazarea ai dovleacul, iar dintre fructe, amintim merele, perele, gutuile, prunele, capaunele, zmeura, ciresele, piersicile si caisele.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi