Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR organizeaza a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER

madr-organizeaza-a-14-a-reuniune-a-grupului-de-lucru-leader

In cadrul evenimentului se s-au dezbatut subiecte care vizeaza rolul proiectelor de infrastructura sociala implementate prin strategiile de dezvoltare locala elaborate de GAL-uri si necesitatea derularii acestora in comunitatile rurale.


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala, a organizat in perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului, cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica Infrastructura sociala si cooperare - sM 19.3.
 
La eveniment au participat experti din cadrul MADR - Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, ai Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, ai AFIR precum si reprezentanti ai Grupurilor de Actiune Locala (GAL).

 In cadrul evenimentului s-au dezbatut subiecte care vizeaza rolul proiectelor de infrastructura sociala implementate prin strategiile de dezvoltare locala (SDL) elaborate de GAL-uri si necesitatea derularii acestora in comunitatile rurale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, s-a discutat si oportunitatea accesarii de fonduri prin finantare POCU 2014-2020 si clarificarea unor aspecte pentru a facilita implementarea acestor tipuri de proiecte.
 
In cadrul intalnirii, reprezentantii DGDR-AM PNDR au sustinut prezentari privind accesarea sM 19.3 - Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala in actuala perioada de programare.
 
Grupurile de Actiune Locala Sucevita Putna, Ceahlaul si Valea Prutului au prezentat proiecte de infrastructura sociala si cooperare. Totodata, reprezentantul Unitatii de Sprijin a Retelei Nationale Rurale va prezenta modalitatile de informare si sprijinire a GAL-urilor de catre RNDR privind initierea proiectelor de cooperare transnationala.
 
Reprezentantul Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, Bogdan Alecu, a indemnat GAL-urile prezente la eveniment sa reflecteze asupra viitoarei PAC din perspectiva abordarii LEADER si a modului in care acestea ar putea contribui in continuare la dezvoltarea comunitatilor din mediul rural.
 
„GAL-urile au posibilitatea sa fie in continuare un motor de dezvoltare la nivel local, trebuie sa se implice pentru a identifica oportunitatile in domenii de actiune diverse. Reamintesc cu aceasta ocazie ca GAL-urile au tot sprijinul Ministerului Agriculturii, ne dorim sa avem un dialog constructiv cu toti cei implicati”, a declarat acesta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016