Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oficialii Bancii Mondiale, la discutii cu fermierii din Romania

oficialii-bancii-mondiale-la-discutii-cu-fermierii-din-romania

Primul care va participa la o astfel de intalnire va fi presedintele LAPAR, Laurentiu Baciu, iar tema principala a discutiilor va fi legata de sistemul de irigatii.


O practica obisnuita a celor de la Banca Mondiala este organizarea unor intalniri cu fermieri din diferite tari, in scopul consultarii cu acestia pe marginea proiectelor pe agricultura desfasutate la nivelul statelor din care acestia provin.
 
Saptamana viitoare, expertii Bancii Mondiale au programat o astfel de intalnire si cu un reprezentant al fermierilor din Romania, subiectul discutiei urmand a fi legat in principal de sistemele de irigatii.
 
Intalnirea va avea loc marti, 9 februarie, iar partea romana va fi reprezentata de Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania. Acesta a confirmat faptul ca a fost contactat de reprezentantii Bancii Mondiale care i-au solicitat o intalnire, iar discutiile urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Cei de la Banca Mondiala vor sa se intalneasca cu noi pe subiectul irigatii. Vom vedea despre ce e vorba, deocamdata si-au exprimat ca tin neaparat sa se intalneasca cu noi. Daca este vorba despre noi investitii sau proiecte mai vechi, nu as putea sa spun dar discutia este fireasca daca ei investesc banii undeva, iar noi suntem potentialii beneficiari. Deocamdata m-au convocat doar pe mine la discutii si probabil vor intai sa afle ce e in teritoriu si apoi au alte demersuri. Pana marti, noi trebuie sa ne gandim si unde sa ii ducem intr-o zona in teritoriu, intr-o zona unde seceta predomina in fiecare an, fiind vorba de zonele de centru-sud”, a declarat Laurentiu Baciu, conform Agrointel.ro.
 
Discutia solicitata de Banca Mondiala cu cea mai puternica organizatie de agricultori vine in contextul in care, Romania demareaza anul acesta cel mai amplu proiect de reabilitare a sistemului principal de irigatii, investitia totala urmand sa se ridice la un miliard de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016