Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Protocol in beneficiul fermierilor, intre MADR si Camera de Comert

protocol-in-beneficiul-fermierilor-intre-madr-si-camera-de-comert

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, spune ca protocolul isi propune sa gaseasca solutii pentru fermieri pentru a promova dezvoltarea agriculturii romanesti pe mai multe cai.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, au semnat ieri un protocol de colaborare intre cele doua institutii in vederea sustinerii fermierilor pentru dezvoltarea sectorului agricol romanesc.
 
„Este extrem de util pentru minister un astfel de protocol pentru ca baza de date pe care o reprezinta Camera de Comert este importanta, mai ales ca de-a lungul timpului, in accesarea de fonduri europene, am avut foarte multe probleme pe zona de informare a fermierilor. Cred ca asa vom avea un canal mult mai scurt si mult mai direct de a transmite informatii cu privire la accesarea de fonduri europene catre fermieri”, a declarat Daniel Constantin.
Acesta a precizat ca, prin semnarea acestui protocol, isi doreste sa nu se mai inregistreze sincopele din perioada 2007 — 2013 in ceea ce priveste modul de accesare a fondurilor europene sau faptul ca fermierii nu au avut acces la pachete integrate privind consultanta, creditarea sau zona de contragarantare.

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, considera ca acest protocol nu este intamplator, in conditiile in care CCIR este organizatia cu cea mai puternica infrastructura de business din Romania, care isi gaseste corespondentul in fiecare judet din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


„In aceasta perioada, CCIR a dovedit ca este organizatia cu cea mai puternica infrastructura de business din Romania, mai ales ca detine 91% din actiunile Romexpo si este principala entitate organizatoare de targuri si expozitii si, nu in ultimul rand, CCIR este singura entitate de business care isi gaseste corespondentul in fiecare judet din Romania.

Acest protocol nu este intamplator, intrucat cele mai mari targuri de agricultura din tara sunt organizate de camere de comert judetene. Sunt camere de comert ale caror servicii de consultanta asigura fermierilor serviciile necesare accesarii fondurilor europene si cred ca agricultura si industria alimentara sunt sectoarele economice unde vizibilitatea aplicarii si atragerea fondurilor europene este cea mai mare”, a precizat Mihai Daraban.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016