Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Reguli de depozitare a produselor de protectia plantelor
Produsele de protectia plantelor trebuie depozitate avand in vedere mentinerea calitatii lor si garantarea sigurantei persoanelor care au acces la ele.
Produsele trebuie pastrate exclusiv in ambalajele lor originale si intr-o pozitie care sa le permita sa fie usor identificate prin citirea etichetelor. Trebuie subliniat ca se pot depozita si utiliza doar produse omologate in Romania. Trebuie depozitate doar cantitatile necesare care vor fi folosite in scopul de protectia plantelor in cadrul exploatatiei agricole, iar cel mai vechi produs din depozit va fi folosit primul, dupa principiul: ”primul intrat, primul iesit”.
Produsele solide trebuie depozitate pe rafturi deasupra produselor lichide. In acest fel, nu exista posibilitatea de deteriorare a produselor solide in cazul unei scurgeri.
Depozitul de produse de protectia plantelor trebuie folosit si in pastrarea tuturor uneltelor folosite in masurarea si cantarirea produselor, ca instrumente de masura, galeti etc, care trebuie sa fie curatate inainte de depozitare. Depozitul este de asemenea locul ideal pentru pastrarea deseurilor de ambalajele, in saci special destinati acestui scop, pentru predarea ulterioara catre sistemul de colectare a ambalajelor .
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Daca in cadrul exploatatiei agricole exista si seminte tratate cu produse de protectia plantelor, acestea pot fi pastrate in acelasi depozit pana la semanare, evitand in acest fel contactul animalelor cu ele.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi