Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbari pe piata carnii din Romania, la inceput de an

schimbari-pe-piata-carnii-din-romania-la-inceput-de-an

In luna ianuarie 2013, doua evenimente importante au loc in industria carnii. Valentin Soneriu, directorul Carmolimp Brasov, a fost propus pentru functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii. In cazul in care numirea sa pe post va fi confirmata, acesta va fi primul secretar de stat cu background in industria carnii din tara noastra. Un al doilea eveniment important a fost inaugurarea, ieri, a primei fabrici de procesare a laptelui, parte a grupului Cris-Tim. In acest fel, grupul isi face intrarea si pe piata laptelui. Insusi ministrul agriculturii a participat, joi, la eveniment.


In cazul in care numirea lui Valentin Soneriu la Minister se va confirma, functia de director general al Carmolimp Brasov va fi preluata de Olimpiu Soneriu.

"Confirmam ca am acceptat propunerea in functia de secretar de stat. in cazul in care se va concretiza propunerea, Valentin Soneriu va renunta la toate functiile detinute in cadrul grupului Carmolimp, toate prerogativele urmand sa fie preluate de Olimpiu soneriu, tatal acestuia", au declarat reprezentantii companiei.

Cris-Tim intra pe piata laptelui

Joi, 17.01.2013, ministrul agriculturii, Daniel Constantin, alaturi de secretarul de stat, Achim Irimescu, a participat la inaugurarea EcoFerm, una dintre cele mai moderne ferme de crestere a animalelor (570 capete bovine Montbeliarde) si producere de cereale si furaje (800 ha teren agricol) din tara, apartinand Grupului Cris-Tim.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Inaugurarea EcoFerm, amplasata în localitatea Boldesti-Scaieni, jud. Prahova, a coincis cu extinderea domeniului de activitate a Grupului Cris-Tim si in domeniul lactatelor, astazi fiind lansata si gama de produse "Mandruta" cuprinzand, pentru început, lapte proaspat, lapte batut, sana, iaurt si smantana.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vizitat fabrica de procesare a laptelui finalizata în anul 2012 în urma unei infuzii de capital de 720.000 euro, care va procesa exclusiv laptele obtinut în ferma proprie, precum si grajdul ultamoderm a carui valoare se ridica la 675.000 de euro si în care întreaga activitate este computerizata, fiind atent monitorizate aspectele tinand de sanatatea si productivitatea animalelor.

"Faptul ca aceasta ferma moderna se afla astazi într-un proces de conversie pentru a obtine productie bio, este un exemplu laudabil, pentru ca vorbim de un jucator mare, si nu de un producator mic care se orienteaza catre productia bio. Pe aceasta zona exista o nisa foarte importanta pentru Romania si pe piata interna, dar si pe piata internationala. De asemenea, este laudabila intiatiava de a avea un concept integrat, lucru care este benefic si pentru cetatean, pentru ca produsul final este mult mai ieftin. Pornind de la productia vegetala si ajungand pana la desfacere în magazine proprii, lucrul acesta a eficientizat foarte mult activitatea", a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016