Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vaccinarea antirabica a vulpilor, sustinuta cu bani europeni

vaccinarea-antirabica-a-vulpilor-sustinuta-cu-bani-europeni

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va desfasura in lunile iunie si iulie campania de vaccinare antirabica la vulpi pe teritoriul Romaniei.


Actiunea se inscrie in Programul strategic privind supravegherea, controlul si eradicarea turbarii la vulpe in Romania.

Programul de supraveghere, control si eradicare a rabiei pentru anul 2013 a fost aprobat de catre Comisia Europeana prin Decizia 761/2012/CEE, care aloca pentru cofinantare Romaniei suma de 6.000.000 euro, suma necesara vaccinarii intregului teritoriu. Rambursarea din partea Comisiei Europene va fi de 75% din suma cheltuita de Romania pentru implementarea vaccinarii antirabice pe teritoriul tarii.

in cadrul campaniei se va distribui un numar 4.488.735 de doze de vaccin antirabic, sub forma de momeli vaccinale pentru vulpi, pe o suprafata de 221.474 km².

Cel mai mare numar de momeli, de 4.430.000 de doze, vor fi distribuite cu ajutorul avioanelor, restul de 58.735 de momeli fiind destinate distribuirii manuale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Administrarea aeriana a vaccinului presupune distribuirea a 20 de momeli vaccinale/km², din avion, respectandu-se regimul meteorologic, densitatea de distribuire si rutele de zbor stabilite de catre specialisti

Administrarea manuala a momelilor vaccinale se realizeaza de catre reprezentantii fondurilor de vanatoare impreuna cu medicii veterinari oficiali din cadrul D.S.V.S.A. judetene, prin amplasarea de momeli vaccinale la vizuina. Aplicarea manuala a momelilor vaccinale la vizuina se face in jurul localitatilor, a lacurilor si a drumurilor publice.Este interzisa distribuirea vaccinului pe teritorii locuite, in apa, pe drumuri publice sau in apropierea spatiilor locuite din cadrul zonelor vizate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton