Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Zeci de producatori traditionali participa la targul de sezon „Craciunul in Bucate”

zeci-de-producatori-traditionali-participa-la-targul-de-sezon-craciunul-in-bucate

Targul s-a deschis azi in Capitala si va fi deschis timp de 12 zile, in Parcul Unirii.


 
Timp de 12 zile, vizitatorii se pot aproviziona de la targ cu produse traditionale, pentru mesele de Craciun si Revelion, provenite de la fermele din apropierea Bucurestiului, din Brasov si Prahova, dar si cu mancaruri si preparate din bucatariile altor tari, Grecia, Italia, Turcia, Iran. 
 
In Parcul Unirii vor fi amenajate si minirestaurante unde se vor pregati pe loc, pe gratare si in ceaune, diferite mancaruri traditionale romanesti — pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peste pe gratar pentru zile cu dezlegare la peste etc., dar si din bucatarii internationale — iraniana, italiana, turceasca, greceasca. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei 1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte bine...

Oferta Speciala
valabila 48h
Serile evenimentului vor fi asezonate cu spectacole de colinde populare, instrumentale si vocale, dansuri si muzica populara din zonele Munteniei, Bucovinei si Maramuresului, dar si cu momente culturale (colinde, recitaluri de muzica si dansuri traditionale) din Grecia. 
 
Intrarea la „Craciunul in Bucate„ este libera. Pe parcursul celor 12 zile, evenimentul este accesibil publicului larg, zilnic, intre orele 12,00 si 22,00. 
 
La targ vor fi prezenti producatori si distribuitori de mezeluri traditionale, branzeturi diverse si alte produse lactate, muraturi, gemuri, zacusca, miere si sucuri naturale. 
 
Amatorii de bucate traditionale romanesti vor gasi la evenimentul din centrul Capitalei o adevarata piata volanta cu specific de Craciun, de unde isi pot lua carnati, muschi afumat, slanina, pastrame si casuri, telemea si cascaval, toate provenite de la ferme din judetul Brasov. Si fermierii prahoveni sunt prezenti la „Craciunul in Bucate”, cu diverse conserve de muraturi si zacusca, cu dulceturi si gemuri de casa. 
 
Surprizele gastronomice ale „Craciunului in Bucate” vin de la iranianul Moghazehi Mehrzad, fost concurent Masterchef, care le propune vizitatorilor un adevarat spectacol gastronomic international, in fiecare dintre dupa-amiezele evenimentului. 
 
Impreuna cu alti concurenti ai TV show-ului culinar, grecul BAZ (Petrou Vasilious) si Maria Secrieriu, Mehrzad va organiza intr-o bucatarie amenajata profesional o serie de concursuri in cadrul carora doritorii pot concura pentru a-si demonstra abilitatile de bucatari, dar si pentru a castiga o serie de premii, constand in diferite produse culinare, instrumente si accesorii de gatit. 
 
Aceste concursuri vor presupune probe simple, cum ar fi prepararea unor salate traditionale de Craciun sau de Revelion, apartinand bucatariilor altor tari. 
 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Zeci de producatori traditionali participa la targul de sezon „Craciunul in Bucate”
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Ramura tanara care se dezvolta din radacina sau tulpina unei plante lemnoase ...

(Despre frunze) cu codita. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016