Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adaptabilitatea, principala calitate a pieselor de drujba Husqvarna

adaptabilitatea-principala-calitate-a-pieselor-de-drujba-husqvarna

Un mare producator de motoutilaje, asa cum este Husqvarna, probabil cel mai cunoscut la nivel mondial, se remarca prin varietatea ofertei sale. Pentru a satisface cerintele si exigentele unui numar cat mai mare de clienti, scandinavii produc de la scarificatoare si masini de tuns gazonul, la motounelte de toaletat gardul viu si aparate de spalat sub presiune.


In articolul de fata, ne vom opri insa asupra motoferastraielor si pieselor de drujba Husqvarna care intra in componenta acestora.

 

Fie ca esti un silvicultor profesionist sau pur si simplu proprietarul unui teren cu padure, un motoferastrau de provenienta suedeza iti va fi de folos in desfasurarea activitatilor zilnice. Dotate cu unele dintre cele mai avansate piese drujba Husqvarna din punct de vedere tehnologic, aceste motoutilaje se impart in cinci categorii, in functie de puterea si scopul lor:

 

- motoferastraie pentru utilizatori casnici (pentru lucrari simple, care tin de sfera hobby-urilor);

- multifunctionale, care sunt cele mai fiabile si adaptate din punctul de vedere al manevrabilitatii;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

- gama de motoferastraie puternice si robuste, dotate cu cele mai performante piese de drujba Husqvarna;

- motoferastraie profesionale, strict pentru utilizatori experimentati si activitati complexe;

- motoferastraie pentru ingrijirea copacilor, modele mai usoare, construite pentru actiuni specifice de elagaj.

 

Tinand cont de utilizarile extrem de diverse ale acestor motoferastraie, este clar ca ele trebuie dotate cu piese de drujba Husqvarna diferite.

 

Toate acestea respecta, insa, anumite caracteristici sau mai degraba calitati: ele trebuie sa asigure o functionare ireprosabila in orice conditii, sa ofere utilizatorului flexibilitate si siguranta in toate momentele si sa nu fie daunatoare pentru mediu.

 

Mai mult decat atat, pornirea motoferastraului trebuie sa fie cat mai rapida, indiferent de model, pentru a asigura productivitatea maxima, iar durata de viata trebuie sa fie una indelungata.

Iata, in continuare, care sunt principalele trei functii avansate pe care piesele de drujba Husqvarna le fac posibile, gratie colaborarii ideale dintre ele:

 

1. X-Torq. Motorul noilor drujbe Husqvarna are un consum redus de combustibil si un nivel al noxelor emise mai mic decat orice prevedere a normelor aflate in vigoare;

 

2. AutoTune. Acest sistem asigura cel mai bun randament posibil al motorului si, implicit, al motoutilajului, gratie reglajelor complet automatizate ale carburatorului;

 

3. TrioBrake. Nu in ultimul rand, sistemul TrioBrake permite franei de lant sa fie activata automat, cu ajutorul sistemului inertial, sau manual, de catre utilizator. Aceasta flexibilitate denota orientarea catre client si nevoile si preferintele sale.

 

In momentul in care una sau mai multe dintre aceste piese de drujba Husqvarna se defecteaza, exista riscul ca intreg angrenajul sa fie pus in pericol.

 

Tocmai din acest motiv, accesoriile si componentele respective trebuie inlocuite cat mai rapid posibil. Acestea pot fi achizitionate atat din reprezentantele brand-ului scandinav, cat si din magazinul online Roco Piese.

 

In oferta acestui e-shop, gasesti peste 1.000 de piese pentru motoferastraiele Husqvarna, de la bujii, amortizoare, pile si lanturi, la rulmenti, carburatoare, oale de ambreiaj, simeringuri si lame. Toate acestea sunt durabile, 100% originale sau compatibile cu zeci de modele de drujba si iti vor fi livrate in cel mai scurt timp, oriunde in tara.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016