Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
NU sunt modificate genetic! Conopida violet şi conopida galbenă, varietăţi naturale şi sănătoase de conopidă
CONOPIDA GALBENA, CONOPIDA GALBENA, CONOPIDA PORTOCALIE, CONOPIDA ALBA. Varietati naturale de conopida, afla cum au aparut si ce contin!
Conopida este o plantă anuală din familia verzei, de la care se consumă mugurii florali, deobicei de culoare albă. Deşi în România se găsesc foarte rar, există şi varietăţi colorate ale clasicei conopide.
Ele nu sunt rodul ingineriei genetice (ca în cazul trandafirului albastru obţinut în Japonia), ci sunt forme perfect naturale şi inofensive care îşi datorează culoarea prezenţei unor substanţe în concentraţii mai mari decât cele normale. Stai fără grijă, substanţele nu sunt toxice, dimpotrivă, sunt benefice organismului nostru.
Conopida violet. Culoarea sa este dată de o grupă de substanţe numite antociani. Antocianii sunt prezenţi, uzual, în multe legume şi fructe, precum varza roşie sau strugurii roşii. Antocianii sunt antioxidanţi naturali, scad colesterolul şi previn apariţia cancerului.
Conopida portocalie sau galbenă. Această varietate a apărut prima dată în Canada. Ea conţine de 25 de ori mai multă vitamina A decât varietatea albă, clasică.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.5 din 10 voturiUltima ora