Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asociatia Tanarul Fermier sprijina insertia studentilor pe piata muncii

asociatia-tanarul-fermier-sprijina-insertia-studentilor-pe-piata-muncii

In acest sens, a fost lansat un proiect cofinantat din fonduri europene, in parteneriat cu Universitatea Bioterra si Siveco Romania.


In cursul zilei de ieri a fost lansat oficial un proiect cofinantat din fonduri europene, in valoare totala de 2,17 milioane de lei, destinat studentilor din zona Bucuresti - Ilfov si avand scopul de a-i ajuta pe acestia sa se orienteze mai bine catre viitoarea cariera si sa se insereze mai usor pe piata muncii.
 
Proiectul a fost initiat de Asociatia Tanarul Fermier, in parteneriat cu Universitatea Bioterra si Siveco Romania, adresandu-se unui numar de 360 de studenti si urmand a se derula pe parcursul unui an si jumatate.
 
Scopul este acela de a-i ajuta pe acesti studenti sa isi consolideze perspectivele de dezvoltare in cariera si abilitatile, pentru a se incadra pe piata muncii. Acestia vor participa la servicii de consiliere si orientare profesionala, stagii de practica sustinute de utilizarea tehnologiilor moderne.
 
Aproximativ 140 dintre ei  vor fi sprijiniti in tranzitia de la scoala la viaţa activa, 30 de studenti vor beneficia de stagii complexe de practica, iar cinci studenţi vor beneficia de consiliere si orientare pentru a obtine un loc de munca, cu contracte individuale, conform declaratiei presedintelui Asociatiei Tanarul Fermier, Marian Visu Iliescu, manager de proiect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Tot in cadrul programului, Universitatea Bioterra va incepe evaluarea a circa 20-30 de firme din domeniul ingineriei produselor alimentare, in vederea incheierii unor protocoale pentru stagiile de practica ale studentilor.
 
Printre companiile care vor sustine acest proiect se numara Sere Pipera SA si Jidvei Romania. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016