Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de angajare pentru studentii de la USAMV

oportunitati-de-angajare-pentru-studentii-de-la-usamv

Monsanto Romania a demarat un program prin care se urmareste atragerea studentilor sau a tinerilor absolventi pentru a lucra in cadrul companiei.


Recent, Monsanto Romania, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale, a initiat un program destinat studentilor din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, din cele patru importante centre universitare din tara, urmarindu-se crearea de oportunitati pentru acestia de a se angaja inca din timpul facultatii sau imediat dupa absolvire, in domeniul pentru care -au pregatit.
 
In acest sens, specialistii din cadrul companiei se vor deplasa pe rand in cele patru centre universitare ale USAMV, in perioada 28 mai -11 iunie, unde se vor intalni cu peste 400 de studenti, carora le vor impartasi din experienta loc in domeniul agronomiei.
 
Este vorba de specialisti din domeniul resurselor umane cat si din domeniile tehnic, vanzari şi producere samanţa ale companiei, care vor participa la programul stabilit a se desfasura in trei etape.
 
Astfel, prima etapa o constituie intalnirea cu cei aproximativ 400 de studentistudentiidin cele patru  centre universitare agronomice importante din Romania, mai precis USAMV Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Apoi, in urma discutiilor purtate cu acestia se va trece la selectarea unui grup de studenti eminenti posibili aspiranti la un program de practica de 1 an intr-unul din departamentele tehnic, vanzari, producere samanta, dupa care se va trece la recrutarea  unor studenti care sa faca parte din echipa de internship.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Referitor la acest proiect, Cristina Ionescu, responsabila compartimentului de resurse umane din cadrul Monsanto Romania, a declarat ca „pe langa accentul pe care il pune pe partea de business in sustinerea Romaniei in agricultura, prin produsele performante oferite fermierilor, un alt focus al companiei Monsanto este sustinerea studentilor si tinerilor absolventi ai universitatilor agricole din tara. Investim in dezvoltarea profesionala a studentilor si avem disponibilitatea, alaturi de universitati, sa ii sustinem pe acestia prin oferirea de noi  informatii despre tehnologiile Monsanto, despre activitatea companiei ca si angajator de top in Romania, cat si despre stagii de practica si internship. Bineinteles ca toti acesti studenti sunt posibili noi colegi pentru noi”.
 
Prima intalnire cu studentii a avut loc ieri la Cluj, urmand ca maine se aiba loc o moua intalnire cu studentii din Timisoara, iar pe 4 si 11 iunie cu cei din Iasi si Bucuresti.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016