Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studentii agronomi clujeni vor face practica pe bani europeni

studentii-agronomi-clujeni-vor-face-practica-pe-bani-europeni

Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj a lansat, miercuri, proiectul "Pregatirea practica, Investitie pentru Viitorii Specialisti in Agricultura". Acesta este finantat din fonduri europene si are ca obiectiv sprijinirea viitorilor agronomi, prin implicarea acestora in activitati practice in cadrul fermelor, pe timpul verii. Studentii vor primi cate 100 de euro subventie si isi vor putea alege singuri locul de practica.


"Obiectivul acestui proiect este de a creste gradul de insertie a absolventilor pe piata fortei de munca prin imbunatatirea competentelor solicitate de angajatori." A specificat prof. dr. Sevastita Muste, asistent manager al acestui proiect.

Proiectul va cuprinde un numar de 720 de studenti ce vor efectua stagii de practica in 21 de unitati din regiunea Nord-Vest, respectiv in judetele Cluj, Bistrita, Salaj, Satu Mare, Bihor, Maramures.

Studentii vor fi impartiti in 36 de grupe, cate 20 de studenti in fiecare grupa.

Vor fi instruiti tutori de practica, cite unul pentru fiecare institutie partenera, care urmeaza sa ii indrume pe studenti, in timpul stagiului de practica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Studentii inscrisi in acest program vor primi o subventie de 100 de euro. De asemenea, pentru cei care vor desfasura practica intr-un alt judet la va fi subventionata cazarea si masa iar pentru cei care fac practica in judetul Cluj, doar masa.

Stagiile de practica se vor desfasura in luna iulie si vor cuprinde de la 90 la 120 de ore in functie de fiecare specializare.

Studentii se pot inscrie incepand de maine pe baza unui dosar, iar seectiile se vor face pe principiul "primul venit, primul servit".

Noutatea cea mai importanta a acestui proiect consta in faptul ca fiecare student isi va face practica in functie de specializarea aleasa.

Valoarea proiectului este de 500 mii de euro dintre care 2% este suportat de USAMV, restul banilor provenind din fonduri europene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016