Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile: Planta care iti genereaza 100.000 de euro la hectar

afaceri-profitabile-planta-care-iti-genereaza-100000-de-euro-la-hectar

Schisandra, planta cu cinci arome, este o planta lemnoasa originara din China si Japonia. In medicina traditionala japoneza si chinezeasca, Schisandra este recomandata intr-un numar foarte mare de afectiuni - astm, bronsita, tuberculoza, convulsii, diabet, hepatita, infectii bacteriene, alergii nefrite, cancer etc


Schisandra este o vita de vie lemnoasa cu numeroase grupuri de mici fructe de padure luminoase, de culoare rosie. Aceasta este distribuita cu preponderenta prin nordul si nord- estul Chinei si regiunile adiacente din Rusia si Coreea. Fructele coapte pe deplin si uscate la soare se utilizeaza ca medicament.
 
Avand conditii foarte variate de clima si sol, tara noastra are o flora diversificata si bogata. Optimizarea conditiilor de crestere si dezvoltare a plantelor se realizeaza in functie de cerintele biologice privind temperatura, apa, lumina si solul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Cerintele de temperatura sunt influentate de originea speciei, astfel incat fiecare faza fenologica are un optim de temperatura ce variaza intre 18°C si 25°C, cu maxime care nu trebuie sa depaseasca 35°C.
 

Tehnologia de cultivare

Tehnologiile de cultivare la plantele medicinale si aromatice sunt determinate de specie si tipul de cultura – anuala, bienala si perena, de organul de planta recoltat – herba, frunze, flori, radacini etc. si de zona de cultura – la speciile cu plasticitate ecologica mare.
 
- Rotatia culturilor
 
Culturile de plante se infiinteaza pe terenuri cu grad redus de imburuienare, plane sau cu expozitie sudica, pe care s-au realizat lucrari agrofitotehnice specifice speciilor prasitoare ori leguminoase.
 
 
- Fertilizarea solului
 
Aplicarea de ingrasaminte determina atat cresterea productiei de materie prima vegetala, cat si ridicarea continutului in principii active. La stabilirea dozelor de ingrasaminte se va tine seama de aceleasi elemente ca si la celelalte culturi – consumul specific, recolta scontata gradul de aprovizionare a solului in elemente nutritive, planta premergatoare – si se va avea in vedere influenta fiecarui element fertilizant asupra productiei de masa vegetala si a continutului in principii active.
 
- Lucrarile solului
 
Operatiunile care se executa cu diferite masini si utilaje asupra solului si sunt practicate cu scopul de a afana, marunti, nivela solul, de a incorpora ingrasamintele si amendamentele si de a combate prin metode preventive buruienile, bolile si daunatorii din culturile de plante medicinale si aromatice poarta denumirea generica de lucrarile solului.
 

Venituri estimate

Cultura de schisandra este o afacere extrem de profitabila pentru fermierii romani care au curajul sa mizeze pe plante mai putin cunoscute. Bazandu-se pe declaratiile cultivatorilor de schisandra, reiese ca de pe un hectar de schisandra, un fermier poate "recolta" venituri substantiale.
 
1 hectar ... 20t fructe
 
1kg de fructe ... 5 euro
 
1t de fructe ... 5000 euro
 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016