Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse tradiţionale: brânza maturată de Saschiz

produse-traditionale-branza-maturata-de-saschiz

BRANZA DE SASCHIZ, descriere branza maturata de saschiz, cum se face branza de saschiz, ce gust are branza, produse ecologice, produse traditionale


Brânza de Saschiz este o brânză grasă, maturată natural, produsă din lapte de vaca crud obţinut în fermele din zona Saschizului. Maturarea are loc în pivniţă boltită de cărămidă, fiind transformată într-un produs premium pentru consum.

Brânza se prezintă sub forma unui cilindru aplatizat, cu greutatea între 1 kg si 10 kg. Forma de cilindru aplatizat are margini convexe care se arcuiesc uşor; partea de deasupra şi cea de dedesubt sunt plate, iar înălţimea reprezintă între o pătrime şi o treime din diametru. Conţinutul de sare în substanţa uscată este de maxim 4 %.

Gustul brânzei de Saschiz este parfumat, plăcut, cu aromă moderată până la puternică, în funcţie de vechime. Există şi specialităţi care conţin chimen sau urzică. După secţionare, sunt vizibile găuri mici, distribuite neuniform pe suprafaţa secţionată. Culoarea brânzei variază de la crem la galben.

Crusta este tare, netedă, uscată şi prezintă urme de floră fungică. Se formează prin uscare în faza de maturare. Brânza de Saschiz este moale şi maleabilă de la patru saptamani. Daca perioada de maturare este prelungită, brânza devine mai tare şi mai densă ca structură. Este uşor de tăiat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Perioada de maturare este de cel puţin 90 de zile, iar maturarea este naturală 100%. Perioada în care poate fi consumată variază între 90 de zile de la fabricaţie şi peste un an, în funcţie de gusturile consumatorilor.

felii-branza-maturata-saschiz

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Urmareste-ne pe Google News
Newsletter gratuit
TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 4 voturi

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016