Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Produse tradiţionale: brânza maturată de Saschiz

produse-traditionale-branza-maturata-de-saschiz

BRANZA DE SASCHIZ, descriere branza maturata de saschiz, cum se face branza de saschiz, ce gust are branza, produse ecologice, produse traditionale


Brânza de Saschiz este o brânză grasă, maturată natural, produsă din lapte de vaca crud obţinut în fermele din zona Saschizului. Maturarea are loc în pivniţă boltită de cărămidă, fiind transformată într-un produs premium pentru consum.

Brânza se prezintă sub forma unui cilindru aplatizat, cu greutatea între 1 kg si 10 kg. Forma de cilindru aplatizat are margini convexe care se arcuiesc uşor; partea de deasupra şi cea de dedesubt sunt plate, iar înălţimea reprezintă între o pătrime şi o treime din diametru. Conţinutul de sare în substanţa uscată este de maxim 4 %.

Gustul brânzei de Saschiz este parfumat, plăcut, cu aromă moderată până la puternică, în funcţie de vechime. Există şi specialităţi care conţin chimen sau urzică. După secţionare, sunt vizibile găuri mici, distribuite neuniform pe suprafaţa secţionată. Culoarea brânzei variază de la crem la galben.

Crusta este tare, netedă, uscată şi prezintă urme de floră fungică. Se formează prin uscare în faza de maturare. Brânza de Saschiz este moale şi maleabilă de la patru saptamani. Daca perioada de maturare este prelungită, brânza devine mai tare şi mai densă ca structură. Este uşor de tăiat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h


Perioada de maturare este de cel puţin 90 de zile, iar maturarea este naturală 100%. Perioada în care poate fi consumată variază între 90 de zile de la fabricaţie şi peste un an, în funcţie de gusturile consumatorilor.

felii-branza-maturata-saschiz

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 4 voturi

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Produse chimice utilizate in sectorul agricol pentru combaterea daunatorilor. Contin ingrediente bi ...

Plante la care semin?ele sunt inchise în fruct, mai exact semintele sunt invelite de un organ numit ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016