Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Produse tradiţionale: brânza maturată de Saschiz
BRANZA DE SASCHIZ, descriere branza maturata de saschiz, cum se face branza de saschiz, ce gust are branza, produse ecologice, produse traditionale
Brânza de Saschiz este o brânză grasă, maturată natural, produsă din lapte de vaca crud obţinut în fermele din zona Saschizului. Maturarea are loc în pivniţă boltită de cărămidă, fiind transformată într-un produs premium pentru consum.
Brânza se prezintă sub forma unui cilindru aplatizat, cu greutatea între 1 kg si 10 kg. Forma de cilindru aplatizat are margini convexe care se arcuiesc uşor; partea de deasupra şi cea de dedesubt sunt plate, iar înălţimea reprezintă între o pătrime şi o treime din diametru. Conţinutul de sare în substanţa uscată este de maxim 4 %.
Gustul brânzei de Saschiz este parfumat, plăcut, cu aromă moderată până la puternică, în funcţie de vechime. Există şi specialităţi care conţin chimen sau urzică. După secţionare, sunt vizibile găuri mici, distribuite neuniform pe suprafaţa secţionată. Culoarea brânzei variază de la crem la galben.
Crusta este tare, netedă, uscată şi prezintă urme de floră fungică. Se formează prin uscare în faza de maturare. Brânza de Saschiz este moale şi maleabilă de la patru saptamani. Daca perioada de maturare este prelungită, brânza devine mai tare şi mai densă ca structură. Este uşor de tăiat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Perioada de maturare este de cel puţin 90 de zile, iar maturarea este naturală 100%. Perioada în care poate fi consumată variază între 90 de zile de la fabricaţie şi peste un an, în funcţie de gusturile consumatorilor.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.88 din 4 voturiUltima ora
Idei de afaceri in agricultura