Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Produse tradiţionale: brânza maturată de Saschiz

produse-traditionale-branza-maturata-de-saschiz

BRANZA DE SASCHIZ, descriere branza maturata de saschiz, cum se face branza de saschiz, ce gust are branza, produse ecologice, produse traditionale


Brânza de Saschiz este o brânză grasă, maturată natural, produsă din lapte de vaca crud obţinut în fermele din zona Saschizului. Maturarea are loc în pivniţă boltită de cărămidă, fiind transformată într-un produs premium pentru consum.

Brânza se prezintă sub forma unui cilindru aplatizat, cu greutatea între 1 kg si 10 kg. Forma de cilindru aplatizat are margini convexe care se arcuiesc uşor; partea de deasupra şi cea de dedesubt sunt plate, iar înălţimea reprezintă între o pătrime şi o treime din diametru. Conţinutul de sare în substanţa uscată este de maxim 4 %.

Gustul brânzei de Saschiz este parfumat, plăcut, cu aromă moderată până la puternică, în funcţie de vechime. Există şi specialităţi care conţin chimen sau urzică. După secţionare, sunt vizibile găuri mici, distribuite neuniform pe suprafaţa secţionată. Culoarea brânzei variază de la crem la galben.

Crusta este tare, netedă, uscată şi prezintă urme de floră fungică. Se formează prin uscare în faza de maturare. Brânza de Saschiz este moale şi maleabilă de la patru saptamani. Daca perioada de maturare este prelungită, brânza devine mai tare şi mai densă ca structură. Este uşor de tăiat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat


Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...

Oferta Speciala
valabila 48h


Perioada de maturare este de cel puţin 90 de zile, iar maturarea este naturală 100%. Perioada în care poate fi consumată variază între 90 de zile de la fabricaţie şi peste un an, în funcţie de gusturile consumatorilor.

felii-branza-maturata-saschiz

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Produse tradiţionale: brânza maturată de Saschiz
Rating:
Nota: 4.88 din 4 voturi

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Grebla mica aplicata la coasa ca sa aseze in brazda granele cosite. ...

Substan?? vegetal? cu ac?iune stimulatoare asupra cre?terii plantelor folosit? pentru a facilita acl ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016