Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schema de ajutor de stat pentru bovine. Crescatorii pot depune cereri pana pe 9 august

schema-de-ajutor-de-stat-pentru-bovine-crescatorii-pot-depune-cereri-pana-pe-9-august

Potentialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin pot depune pana pe data de 9 august 2023 cereri de solicitare aferente anului 2022, potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.


In ceea ce priveste beneficiarii, acestia sunt crescatorii de animale care au in posesie permanenta bovine inscrise in BND, in calitate de proprietar de animale si/sau proprietar de exploatatie, respectiv:
 
- persoane fizice 
- persoane fizice autorizate
- intreprinderi individuale
- intreprinderi familiale

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
- persoane juridice
- societati agricole 
 
Acestea sunt constituite in baza Legii nr. 36/1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere in agricultura, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Cererile de solicitare a ajutorului de stat si documentele justificative se depun/transmit la Centrele APIA, insotite si de Declaratia pe propria raspundere ca nu se afla in reorganizare, lichidare sau faliment pana la data de 24 februarie 2022, potrivit modelului prevazut la anexa nr. 1 pct. III din Ordonanta de urgenta nr. 3/2023.
 
"In cazul in care solicitantii nu detin cod unic de inregistrare in Registrul Unic de Identificare al APIA (RUI), inainte de depunerea cererii, au obligatia sa solicite la Centrele APIA inregistrarea, prin depunerea Formularului de solicitare a codului unic de identificare in RUI, conform modelului prevazut in Anexa nr. 1 a OMADR 22/2011 privind reorganizarea Registrului fermelor, care devine Registrul Unic de Identificare, in vederea accesarii masurilor reglementate de politica agricola comuna, cu modificarile si completarile ulterioare", noteaza APIA.
 
Plata ajutorului de stat se efectueaza pana la data de 31 decembrie 2023.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016