Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Mierea, inca dulce, dar amar de scumpa
“Anul acesta, producţia de miere ar putea scădea la 15.000 tone, din cauza ploilor îndelungate şi a nopţilor reci. Depinde foarte mult de natură. Aceasta ar putea determina o scumpire a mierii cu 25-30%. De asemenea, şi preţul carburanţilor a crescut. Un alt motiv pentru scumpirea mierii ar fi şi faptul că preţul de achiziţie al mierii a crescut cu 10-15%”, a afirmat Ioan Fetea, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România.
Principala piaţă de desfacere este cea externă, peste 60% din producţia de miere românească fiind exportată în ţări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Franţa, Austria, SUA, Canada, Japonia sau China.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Conform datelor Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), consumul anual de miere pe cap de locuitor în România este estimat la circa 500 de grame, mai redus decât în majoritatea statelor europene.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura