Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultorii vând mierea la preţuri foarte mici


Cu toate că producţia de miere de anul acesta este mulţumitoare, preţul pentru miere oferit de cei care o achiziţionează este în continuare o problemă.

Apicultorii olteni se pot bucura în această vară de o cantitate importantă de miere. Dacă anul trecut salcâmul nu a înflorit, anul acesta s-a obţinut o producţie de 15-20 de kilograme de miere de la fiecare stup. Deşi sunt mulţumiţi de cantitatea obţinută, preţul care le este oferit de cei care achiziţionează mierea este mic. „Kilogramul de miere de salcâm ne este plătit cu 9,5 lei, iar cel de polifloră cu 7 lei plus o subvenţie de la stat de 2 lei la kilogram, însă suntem condiţionaţi să dăm o cantitate de minimum 10 kilograme de familie“, a spus Dan Gavrilă, un apicultor din zona Corabiei. „Făcând o comparaţie între preţul oferit şi costurile de întreţinere a unei stupine, de cheltuielile care sunt în pastoral, apicultura este tot mai nerentabilă“, a adăugat acesta.

Plata se face în şapte zile

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

În cel mult o săptămână, apicultorii îşi primesc banii pe mierea predată de la societăţile care o achiziţionează. „În urma rezultatelor analizelor care ne vin de la Complexul Apicol Bucureşti, noi facem plata apicultorilor care au predat mierea la noi. De obicei, mierea este curată, fără antibiotice în ea“, a declarat Bebe Constantinescu, patronul unei firme care colectează miere. Apicultorii care vor să obţină un preţ mai bun pot vinde în pieţe. În Piaţa Zahana, mierea de salcâm se vinde cu 25 de lei kilogramul, iar cea polifloră cu 18-20 de lei.
Citeste mai mult in Gazeta de Olt
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016