Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce mai exportă România: miere, vin, cereale şi oleaginoase
Exporturile româneşti de produse agroalimentare în Germania au avut, în general, un trend crescător în ultimii ani, deşi au fost marcate de fluctuaţii puternice, mierea, cerealele şi vinurile fiind printre cele mai exportate produse pe piaţa germană, consideră Vladimir Ciobănaşu, ministru consilier în cadrul Ambasadei României la Berlin.
„Nivelul de 190,5 milioane euro din 2007, majorat de 2,7 ori faţă de anul 2006, nu a putut fi menţinut şi în anii următori, înregistrându-se astfel o scădere de 40,7% în 2008, până la 112,9 milioane euro şi, respectiv, de 4,7% în 2009, cu un total de 107,6 milioane euro”, a declarat Vladimir Ciobănaşu.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit acestuia, mierea naturală, uleiurile vegetale, în principal de floarea soarelui, seminţele oleaginoase, cu precădere rapiţa, cerealele, dar şi vinurile rămân principalele mărfuri agroalimentare exportate pe piaţa germană.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News